USA-Germania, Oval Stüdyosunda Dostça Toplantı. Ve Ukrayna'da Merz Press Trump

Samuag

New member
Samimi tonlar ve Amerikan Başkanı arasındaki oval çalışmada toplantıda rahatladı Donald Trump ve Alman şansölyesi Friedrich Merz. “Görevimin bir kısmı ülkenizle büyük bir ilişkisi olmaktır,” dedi Trump “büyük bir adam, çok saygın” olarak adlandırılan Merz.

Merz-Zelensky Lavrov Uzun Aralıklı Füzeler Anlaşması: Berlin Endişeleri

İlgili Tonia Mastrobuoni'den

28 Mayıs 2025

Merz, Trump'ı Ukrayna'da barışa ulaşmak için Putin'e müdahale etmek için açıkça bastırdı, Amerika'nın İkinci Dünya Savaşı'nda Avrupa'da ne kadar yaptığını hatırlayan kilit bir role sahip: “Ukrayna'ya savaşın sona ermesini isteyeceğiz. Bu hedefe nasıl katkıda bulunabileceğimiz konusunda başkanla konuşacağız. Hepimiz bu kadar güçlü bir konumun sonuna kadar, bu kadar güçlü bir konumun sona ermesi ve bir araya geldiğimiz için, bir araya geldiğimiz için, bir araya gelebiliriz. Mümkün olan her şeyi yapmaya hazır “.

(AFP)

D-Day “senin için hoş bir gün değildi”, bir Trump şakasıyla gözlemledi ve Merz, D-Day ile “ülkemin Nazizm'den kurtuluşuna” başladığını söyledi. Yargılamaya giren Amerikan başkanı, Ruslara sevgili boru hattı olan kuzey akışını getirdiğini iddia etti, ancak Putin'in “arkadaşı” olmadığını, ancak “sert vurulan ve sert vurmaya cevap verecek, oynamadığı”, herhangi bir zamanda yeni yaptırım getirmemeye hazır olsa bile “Kremlin'in başını haklı çıkardığını söyledi. Tycoon, Ukraynalı ve Rusya'nın bir barış anlaşması imzalamayacağını düşünüyor ve kendilerinden nefret eden ve “kendilerini deli gibi döven, bir süre savaşmalarına izin veren” iki çocuk gibi.

Trump, Alman Şansölyesi ile, gazetecilerin önündeki oval çalışma ile görüştükten sonra, aynı zamanda Almanya'daki ABD birlikleri hakkında konuşacağını ve görevler Ve ekonomi (“Almanya ile iyi bir ticari anlaşmamız olacak”). Ve sonra eski müttefike saldırdı Elon Musk. Yetkili, Musk'un Bütçe Yasası ile tartışmalarda Hükümet Verimliliği Departmanından (DOGE) ayrılma kararıyla “şaşırdığını” ve “çok hayal kırıklığına uğradığını” söyledi. “İyi bir iş çıkarıyordu, eminim ki burası onu özlüyor.”

Toplantının başında Merz, Trump'a 1861'de Ren'deki Kallstadt köyünde doğan büyükbabası Friedrich Trump'ın çerçeveli doğum belgesini verdi. Trump Merz'e hediye için teşekkür etti. “O büyük bir Almandı,” diye şaka yaptı.

Ve sonunda, toplantıdan sonra, şansölye Ukrayna sorusu hakkında iyimserlik gösterdi: “Senato'da bir girişim var ve Rusya üzerinde büyük bir ceza paketi isteyen bazı senatörlerle kişisel olarak konuşacağım. ABD başkanına henüz katılmayı planladığını ve ona nasıl destek olacağını söylemedi. Ancak son birkaç gün içinde bir şeylerin nasıl taşındığını söyledi.

Sude

New member
Samimi tonlar ve Amerikan Başkanı arasındaki oval çalışmada toplantıda rahatladı Donald Trump ve Alman şansölyesi Friedrich Merz. "Görevimin bir kısmı
Selam deneyenlere

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• nupel.tv : Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. İlk kez yüz yüze görüşen iki lider, ABD ve Almanya arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde olumlu mesajlar verdi
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Muqe

Global Mod
Global Mod
Samimi tonlar ve Amerikan Başkanı arasındaki oval çalışmada toplantıda rahatladı Donald Trump ve Alman şansölyesi Friedrich Merz. "Görevimin bir kısmı
Herkese selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• tr.euronews.com : Almanya Şansölyesi Friedrich Merz, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmenin ardından, Washington'da diyaloğa açık bir yönetimle karşılaştığını belirtti. Merz, Trump ile yaptığı görüşmeyi "yapıcı ama aynı zamanda açık sözlü" olarak nitelendirdi ve iki liderin Ukrayna konusunda farklı görüşler ifade ettiğini söyledi
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Sude' Alıntı:
Selam deneyenlere Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir nupel.tv : Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ABD Başkanı Donald
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sude

Gulus

New member
Selam yazanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Samuag

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• fastbull.com : ABD Başkanı Donald Trump ile Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Beyaz Saray'da yaptıkları görüşmede Ukrayna ve ticaret konularını ele aldılar. Trump, Merz'i Almanya'nın iyi bir temsilcisi ve aynı zamanda "zor" olarak tanımladı ve bunun bir iltifat olduğunu öne sürdü
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Muqe' Alıntı:
Herkese selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tr.euronews.com : Almanya
Ben buna katılmıyorum @Muqe, özellikle son nokta bana ters geldi

Selin

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Gulus' Alıntı:
Selam yazanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Samuag Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir fastbull.com : ABD Başkanı Donald Trump ile Almanya
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Gulus, belki daha sade anlatılabilirdi

Emel

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sude' Alıntı:
Selam deneyenlere Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir nupel.tv : Almanya Başbakanı Friedrich Merz, ABD Başkanı Donald
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sude, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Sevval

New member
Merhaba tartışma sevenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Samuag

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Gulus' Alıntı:
Selam yazanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Samuag Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir fastbull.com : ABD Başkanı Donald Trump ile Almanya
Evet kısmen haklısın @Gulus, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Melis

New member
Selam üstatlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Samuag

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Muqe' Alıntı:
Herkese selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tr.euronews.com : Almanya
Benim bakış açım biraz daha farklı @Muqe, ama temel doğru