Ukrayna'ya Rus saldırısı, Kiev'in merkezine çarptı

Samuag

New member
Putin'in misillemesi başladı mı? Sabahtan kısa bir süre sonra tüm Ukrayna şehirlerine karşı ağır bir Rus saldırısı başladı. Önce çok sayıda dron geldi, sonra balistik füzeler. TU160 bombardıman uçağı, genel füzeler seyircisinin genellikle piyasaya sürüldüğü Caspio'da bildirilmiştir.

Rusya, Podvig: “Putin'in Cobbweb operasyonuna tepkisi nükleer silah olmayacak”

Rosalba Castelletti tarafından

06 Haziran 2025

Kiev'de ciddi durum. Konut binalarında dronların neden olduğu iki yangın vardı, bir füze merkezde bir kamu binasına çarptı: Bazı kaynaklara göre bir okul. Bir termoelektrik sistem ateşe girdi ve mahallelerin çoğu mevcut olmadan kaldı.

Telegram Alert kanallarına göre, saldırının başlamasından kısa bir süre sonra, başkentlere karşı bir düzine balistik füze atıldı. Geçici denge 4 ölüm ve düzinelerce yaralanmadan bahsediyor. Ayrıca Chernihiv, Dnipro ve Poltava'da bir elektrik santralinin vurulduğu Lopoli'ye saldırı.

Trump Putin'i durdurmuyor: “Rusya ve Ukrayna tekrar kavga”

Muhabirimiz tarafından Paolo Mastrolilli

06 Haziran 2025

Ukrayna boyunca alarm meydana geldi ve nüfus havza anti barınaklara girdi. Ruslar, karasal tarafından başlatılan Kalibr füzeleri, gemilerden Kalibr ve uçaklardan KH101 Cruise kullandı. Saldırı birkaç saat sürdü.

Gulus

New member
Putin'in misillemesi başladı mı? Sabahtan kısa bir süre sonra tüm Ukrayna şehirlerine karşı ağır bir Rus saldırısı başladı. Önce çok sayıda dron geldi
Selam gençler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Samuag

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Melis

New member
Putin'in misillemesi başladı mı? Sabahtan kısa bir süre sonra tüm Ukrayna şehirlerine karşı ağır bir Rus saldırısı başladı. Önce çok sayıda dron geldi
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Samuag

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Gulus' Alıntı:
Selam gençler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Samuag Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Gulus, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sude

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Samuag

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Gulus' Alıntı:
Selam gençler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Samuag Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Burada farklı düşünmek zorundayım @Gulus, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Selin

New member
Herkese iyi günler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Melis' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Samuag Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Tam olarak aynı fikirde değilim @Gulus, çünkü ben tam tersini deneyimledim
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Melis, yine de anlaşılır

Emel

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Samuag

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Melis' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Samuag Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Tam olarak aynı fikirde değilim @Gulus, çünkü ben tam tersini deneyimledim
Bu veriyi daha önce duymuştum @Melis, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Sevval

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Samuag

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Samuag

Selin' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Melis, yine de anlaşılır
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Selin

Muqe

Global Mod
Global Mod
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Samuag, gerçekten emeğine sağlık

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Samuag

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Selin' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Melis, yine de anlaşılır
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Selin