ABD Jeofizik Enstitüsü USGS'ye göre, 5.8 büyüklüğünde bir deprem, gece boyunca Türkiye'nin güney batısına çarptı. Depremin merkez üssü Icmeler'in 5 km
Selam sorusu olanlara
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş
@Samuag
Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
- Yanıtın içeriği Türkiye'deki en büyük 10 deprem şunlardır: 1939 Erzincan Depremi - 7,9 şiddetinde, 33 bin kişi hayatını kaybetti. 1 3 1976 Çaldıran Depremi - 7,5 şiddetinde, 3840 kişi hayatını kaybetti. 1 3 1999 Gölcük Depremi - 7,5 şiddetinde, 18 bin 373 kişi hayatını kaybetti. 1 3 1999 Düzce Depremi - 7,2 şiddetinde, 894 kişi hayatını kaybetti. 1 3 2003 Bingöl Depremi - 6,4 şiddetinde, 176 kişi hayatını kaybetti. 1 3 2011 Van Depremi - 7,2 şiddetinde, toplam 644 kişi hayatını kaybetti
- Yanıtın içeriği Türkiye'de 8 şiddetinde bir depremin mümkün olmadığı düşünülmektedir. 3 Günümüzde deprem beklenen tüm fay hatlarında maksimum 7.4 büyüklüğünde bir deprem beklenmektedir. 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr.wikipedia.org 1 2 eksisozluk.com 3 4 5 Tüm sonuçlar
- Deprem, 3 Haziran 2025 tarihinde, saat 02:17'de, merkez üssü Akdeniz, Muğla Marmaris açıklarında gerçekleşti. Deprem, Muğla, Aydın, Denizli, Manisa ve İzmir'de de hissedildi
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir
Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu
Sevval' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Sevval, çünkü senin örneğin tek örnek değil
Emel' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Emel, bazı yerler eksik
Sude' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Samuag Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkiye'nin güney
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Sude