Trump hala Harvard'a karşı: “Bize listeleri arayın ve yabancılara% 15 çatı koy”

Samuag

New member
Donald Trump ültimatomu tekrarladıHarvard Üniversitesianti -semitizmle suçlandı. “Harvard bize listelerini göstermeli – dedi, gazetecilerin sorularını cevaplayarak – yabancı öğrenciler. Öğrencilerinin yaklaşık yüzde 31'i yurtdışından geliyor. Bu öğrencilerin nereden geldiğini bilmek istiyoruz. Sorunlu unsurlar mı? Hangi ülkelerden geliyorlar? Ve eğer birisi yüzde 100 yerinde olsa bile, birisi belirli bir ülkeden gelirse, umarım çoğu çok fazla değildir. Çok radikal insanlar göreceksiniz. Dünyanın çok radikalleşmiş bölgelerinden insanları ağırlıyorlar ve ülkemizde sorun yaratmalarını istemiyoruz “.

Amerikan cumhurbaşkanı Harvard'ı ülkeye saygı duymamakla suçladı. “Kendinizi düzenlemek zorundasınız. Harvard, ülkemizle büyük saygı eksikliği ile uğraşıyor ve yaptıkları her şey gittikçe daha fazla batıyor. Hem ülke hem de Harvard için endişeleniyorum. Harvard'ın iyi gitmesini istiyorum. Harvard'ın harika olmasını istiyorum. İki hafta önce, iki hafta önce, geri kazanım matematikleri öğretecek, iki daha düşük seviye, iki tane daha fazla.

Trump, Harvard'ın uluslararası öğrencilerin varlığını azaltması gerektiğine inanıyor: “Sanırım ilk önce yüzde 31 değil, belki de yüzde 15'e sahip değiller. Harvard ve diğer okullara gitmek isteyen ve yabancı öğrenciler olduğu için giremeyecekler. Ama yabancı öğrencilerin ülkemizi sevebilecek insanlar olduğundan emin olmak istiyorum. Bir şeyleri görmek istemiyoruz: Birçok öğrencinin herhangi bir şey olduğunu söyleyeceğim.

Columbia'daki Eleştiriler

Son olarak, başka bir elit üniversiteye, New York Columbia'ya stoklanan bir: “Gerçekten kötü davrandı. Çok anti -Semitik ve diğer birçok şey, ama bizimle bir çözüm bulmak için çalışıyorlar”.

Sude

New member
Donald Trump ültimatomu tekrarladıHarvard Üniversitesianti -semitizmle suçlandı. "Harvard bize listelerini göstermeli - dedi, gazetecilerin sorularını
Selam sevgili forum

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Samuag

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- megateknoloji.com : Donald Trump, üniversitelerin manzaralarını, çok fazla liberal olmakla, aslında anti-Amerikan olmakla, Hamas'ın saldırısına yanıt olarak Gazze'deki İsrail yıkımı için kampüste kitlesel protestolar sırasında yeterince anti-semitizmle mücadele etmemekle suçladı. Başkan, kolejlerden federal fonları kesti ve yabancı öğrenciler hakkındaki kişisel verilerden Harvard ve diğer üniversitelerin reddettiği çalışmalar müfredatına kadar bir dizi önlem istedi

Gulus

New member
Donald Trump ültimatomu tekrarladıHarvard Üniversitesianti -semitizmle suçlandı. "Harvard bize listelerini göstermeli - dedi, gazetecilerin sorularını
Selam uğrayanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Samuag

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- megateknoloji.com : Harvard'da, "lisans" ve "mezun" arasında, yani normal okul sonrası dersler ile lisansüstü yüksek lisanslar arasında, yabancı öğrenciler toplamın yüzde 28'ini oluşturuyor. On yıl önce bu oran yüzde 19'du. Teorik olarak, bu, üniversitenin yıllık gelirinin neredeyse üçte birine katkıda bulundukları anlamına gelir

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Sude' Alıntı:
- megateknoloji.com : Donald Trump, üniversitelerin manzaralarını, çok fazla liberal olmakla, aslında anti-Amerikan olmakla, Hamas'ın saldırısına yanıt olarak Gazze'deki İsrail yıkımı için kampüste kitlesel protestolar sırasında yeterince anti-semitizmle mücadele etmemekle suçladı. Başkan, kolejlerden federal fonları kesti ve yabancı öğrenciler hakkındaki kişisel verilerden Harvard ve diğer üniversitelerin reddettiği çalışmalar müfredatına kadar bir dizi önlem istedi
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Sude, detay yoğun

Muqe

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Samuag

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Sude' Alıntı:
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Sude

Melis

New member
Selam iyi insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Samuag

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Sude' Alıntı:
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Sude, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Emel

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Gulus' Alıntı:
- megateknoloji.com : Harvard'da, "lisans" ve "mezun" arasında, yani normal okul sonrası dersler ile lisansüstü yüksek lisanslar arasında, yabancı öğrenciler toplamın yüzde 28'ini oluşturuyor. On yıl önce bu oran yüzde 19'du. Teorik olarak, bu, üniversitenin yıllık gelirinin neredeyse üçte birine katkıda bulundukları anlamına gelir
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Gulus, sayende biraz netleşti

Sevval

New member
Selam paylaşımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Gulus' Alıntı:
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Gulus

Selin

New member
Selam güzel insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Samuag

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Muqe' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Samuag Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bunun
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Muqe, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım