Rewe'de de geri arama: Sakson Süt Pemolina kalıp içerebilir

Emel

Global Mod
Global Mod
Rewe ve Co.

Çağrı: tatlı kalıp içerebilir

17 Haziran 2025 – 08:39Okuma Süresi: 1 dakika.

Imago Images 100994980

Resmi büyütmek

Grißbrei: Şu anda bir tatlı geri çağrılıyor. (Kaynak: www.imago-mages.de/imago aracılığıyla foodonpix)

Olası kalıp oluşumu nedeniyle popüler bir semolina tatlısı geri çağrılır. Üretici sağlık nedeniyle tüketimi uyarır.

Popüler bir tatlı ürünü şu anda geri çağrılıyor. Sachsenmilch Leppersdorf GmbH, kiraz meyve takviyesindeki olası kalıp oluşumu nedeniyle 27.06.2025 tarihine sahip “irmik tatlı kirazımızın” ürününün tüketilmemesi gerektiğini bildirir.

Tüketiciler ilgili ürünü tüketmemelidir. İlgili satış mağazalarında iade edilebilir; Satın alma fiyatı, makbuz sunulmadan da geri ödenecektir.

Küften etkilenen gıdaların tüketimi sağlık için zararlı olabilir. Küf, gastrointestinal şikayetlere, alerjik reaksiyonlara veya diğer sağlık sorunlarına yol açabilecek toksinler üretir. Bebekler, küçük çocuklar, hamile kadınlar, yaşlı insanlar ve zayıf bir bağışıklık sistemi olan insanlar özellikle hassastır. Etkilenen bir üründen şüpheleniliyorsa ve semptomların ortaya çıkmasından, tıbbi tavsiye alınmalıdır.

Sevval

New member
Rewe ve Co

17 Haziran 2025 - 08:39Okuma Süresi: 1 dakika

Grißbrei: Şu anda bir tatlı geri çağrılıyor. (Kaynak
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Emel, gerçekten emeğine sağlık

Gulus

New member
Rewe ve Co

Selam millet

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Emel

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sevval' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Emel, gerçekten emeğine sağlık
Dürüst olayım @Sevval, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Muqe

Global Mod
Global Mod
Rewe ve Co

Selam üretken insanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Emel

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Sevval' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Emel, gerçekten emeğine sağlık
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

Melis

New member
Rewe ve Co

Selam akıl danışanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Emel

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Gulus' Alıntı:
Selam millet Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Emel Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Dürüst olayım @Sevval, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Gulus

Sude

New member
Rewe ve Co

Selam gençler

@Emel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Melis' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Emel Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir minik destek de benden gelsin istedim Bu
Bu yoruma tamamen katıldım @Melis, özellikle son bölümü

Selin

New member
Rewe ve Co

Selam yenilik severler

@Emel gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Emel

Melis' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Emel Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir minik destek de benden gelsin istedim Bu
Bu konuda kesin konuşmak zor @Melis, çok fazla değişken var