Nicolas Sarkozy, yolsuzluk cezasından sonra onur lejyonundan kovuldu

Samuag

New member
Nicolas Sarkozy, müdahale anlaşmasındaki yolsuzluk ve etkilerin trafiği için üç yıl – biri koşullu özgürlük olmadan – son cümlesinin ardından Şeref Lejyonundan atıldı. Rapor Mondi 15 Haziran Pazar günü resmi Gazete'de yayınlanan bir kararname belirtiyor. 2007-2012 yılları arasında görev yapan Fransız Cumhuriyeti'nin eski başkanı da Ulusal Başarı Düzeni'nden yoksun bırakıldı.

Cümle geçen Aralık ayında onun için kesin hale gelmişti ve Sarkozy'ye elektronik bileziğin yararına verildi. 2014 yılında, tarihi avukatı Thierry Herzog ile birlikte, Mahkeme Mahkemesi'ne yüksek bir sulh yargıcı olan Gilbert Azibert ile bir “yolsuzluk paktı” ile bağlantı kurduğu kabul edildi, böylece kendisine bilgi iletti ve Mahkemede bir temyizde sulh hakimlerini etkilemeye çalıştı. Hakim Monako Prensliği'nde fahri bir yer vaat edildi.

Sarkozy ailesinin sorun ve başarıları

Daria Galateria tarafından

05 Haziran 2025

Sarkozy, Ağustos 1945'te düşmanla yüksek ihanet ve casusluk faaliyetleri için cezasından sonra geri çekildiği Mareşal Pétain'den sonra Onur Lejyonundan mahrum kalan ikinci Fransız devlet başkanı oldu.

Gulus

New member
Nicolas Sarkozy, müdahale anlaşmasındaki yolsuzluk ve etkilerin trafiği için üç yıl - biri koşullu özgürlük olmadan - son cümlesinin ardından Şeref
Selam kankalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Fransa yasalarına göre, bir yıl ve üzeri hapis cezası alan kişiler bu tür devlet nişanlarından mahrum bırakılmaktadır
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Selin

New member
Nicolas Sarkozy, müdahale anlaşmasındaki yolsuzluk ve etkilerin trafiği için üç yıl - biri koşullu özgürlük olmadan - son cümlesinin ardından Şeref
Selam forum ahalisi

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Samuag

• Evet, Nicolas Sarkozy, yolsuzluk cezasından sonra onur lejyonundan kovulmuştur
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Gulus' Alıntı:
Selam kankalar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fransa yasalarına göre, bir yıl ve üzeri hapis cezası
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Gulus, o zaman daha ikna edici olurdu

Melis

New member
Selam yazılım camiası

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Samuag

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Aralık 2024'te kesinleşen hapis cezası nedeniyle, 16 Haziran 2025'te Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle, ülkenin en yüksek devlet nişanı olan Legion d'honneur (Onur Lejyonu) ile Ulusal Liyakat Nişanı'ndan mahrum bırakılmıştır
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Selin' Alıntı:
Selam forum ahalisi İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Samuag Evet, Nicolas Sarkozy, yolsuzluk cezasından sonra onur lejyonundan kovulmuştur Çok iddialı değilim ama işe
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Selin, gözüm üzerinde

Emel

Global Mod
Global Mod
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Samuag, gerçekten emeğine sağlık

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Samuag

Selin' Alıntı:
Selam forum ahalisi İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Samuag Evet, Nicolas Sarkozy, yolsuzluk cezasından sonra onur lejyonundan kovulmuştur Çok iddialı değilim ama işe
Ben buna katılmıyorum @Selin, özellikle son nokta bana ters geldi

Sevval

New member
Selam forum ahalisi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Samuag

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Melis' Alıntı:
Selam yazılım camiası Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Samuag Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Melis

Muqe

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Samuag

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Samuag

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Melis' Alıntı:
Selam yazılım camiası Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Samuag Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Sude

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Samuag

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Sevval' Alıntı:
Selam forum ahalisi İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Samuag Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Ufak bir tavsiye olsun, gerisi
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Sevval