Jafar Panahi, yönetmen: “İran dışında Trappolato, eve gitmeye çalışacağım”

Samuag

New member
Muhalif İran yönetmeni Jafar PanahiSon Cannes film festivalinde altın palmiye Basit kazaya, Sosyal medyada İran'a dönmenin imkansızlığını söyler. “İki hafta önce Sydney Film Festivali'ne davet edildim – Instagram'da yayınladı – savaş birkaç gün önce başladı ve o günden beri eve, ailemden ve her şeyden önce annemden kapanmanın bir yolunu aradım. Aslında beni vatanımın dışında hapsetti.

Yönetmen Palma d'Oro Panahi: “İran rejimi Liberticidal, ancak bu savaş durdurulmalı”

Jafar Panahi

18 Haziran 2025

Panahi, dün “İslam Cumhuriyeti ve İsrail rejimi arasındaki yıkıcı savaşın derhal sonunu” zorla sormuştu, rejimin “popüler, reaktif ve demokratik bir hükümete” yer açmasını ve saldırıları durdurmaya müdahalesini umuyordu.

Jafar Panahi, İran'daki hapishaneden sonra Cannes'a Dönüş: Yönetmen yeni filmi sunuyor

Muhabirimiz Arianna Finos'tan

20 Mayıs 2025

“Bu durum – Panahi sonrası altını çizdim – derinden acı vericidir; sadece evden kaçınılmaz mesafe için değil, aynı zamanda bir ulusun kaderi, bu savaşın kalbinde her gün feda edilen insanların acıları karşısında çaresizlik duygusu için.

Sevval

New member
Muhalif İran yönetmeni Jafar PanahiSon Cannes film festivalinde altın palmiye Basit kazaya, Sosyal medyada İran'a dönmenin imkansızlığını söyler. "İki hafta
Merhaba araştırmacılar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Samuag, gerçekten emeğine sağlık

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Selin

New member
Muhalif İran yönetmeni Jafar PanahiSon Cannes film festivalinde altın palmiye Basit kazaya, Sosyal medyada İran'a dönmenin imkansızlığını söyler. "İki hafta
Merhaba tecrübeli dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sevval' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Samuag, gerçekten emeğine sağlık Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

Gulus

New member
Selam maceraperestler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Samuag

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Selin' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Genel olarak iyi
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Selin

Emel

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

@Samuag, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Selin' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Genel olarak iyi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sude

New member
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Samuag

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Sevval' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Samuag, gerçekten emeğine sağlık Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor
Burada sana %100 katılamam @Sevval, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Melis

New member
Selam düşünce insanları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Samuag

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Emel' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Samuag @Samuag, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ekstra olarak bunu söylemek istedim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emel

Muqe

Global Mod
Global Mod
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag

Sevval' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval