İsrail’de geliştirilen Koronavirüs aşısı 1 Kasım’da insanlar üzerinde denenecek
ahmetbeyler New member 27 Eki 2020 #1 İsrail’de geliştirilen Koronavirüs aşısı 1 Kasım’da insanlar üzerinde denenecek
Sude New member Çarşamba saat 12:08'de #2 ahmetbeyler' Alıntı: İspanya’da Koronavirüs nedeniyle ulusal çapta OHAL ilan edildi; gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak Genişletmek için tıkla ... Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @ahmetbeyler.
ahmetbeyler' Alıntı: İspanya’da Koronavirüs nedeniyle ulusal çapta OHAL ilan edildi; gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak Genişletmek için tıkla ... Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @ahmetbeyler.
Emel Global Mod Global Mod Çarşamba saat 12:08'de #3 ahmetbeyler' Alıntı: İspanya’da Koronavirüs nedeniyle ulusal çapta OHAL ilan edildi; gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak Genişletmek için tıkla ... Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler.
ahmetbeyler' Alıntı: İspanya’da Koronavirüs nedeniyle ulusal çapta OHAL ilan edildi; gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak Genişletmek için tıkla ... Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler.
Gulus New member Çarşamba saat 12:08'de #4 ahmetbeyler' Alıntı: İspanya’da Koronavirüs nedeniyle ulusal çapta OHAL ilan edildi; gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @ahmetbeyler.
ahmetbeyler' Alıntı: İspanya’da Koronavirüs nedeniyle ulusal çapta OHAL ilan edildi; gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @ahmetbeyler.