Geç Paskalya, Nisan ayında bir gecede daha fazla otel sağlar

Emel

Global Mod
Global Mod
turizm

11.06.2025 – 10:01Okuma Süresi: 1 dakika.

turizm

Resmi büyütmek

Geç Paskalya tarihi, Nisan ayında Almanya'daki otellerde ve diğer konaklama şirketlerinde bir gecede konaklama sayısı için açık bir artı sağladı. (Kaynak: Sebastian Gollnow/DPA/DPA resimleri)

Mart ayında düşüşten sonra, Almanya turizmi Nisan ayında yakalandı. Özellikle, yerli konuklar işi teşvik ediyor.

Geç Paskalya tarihi Almanya turizmine Nisan ayında açık bir artı verdi. Wiesbaden'deki federal istatistik ofisinin açıkladığı gibi, 41 milyon gece konaklama ayında en az on yataklı otel ve diğer konaklama şirketleri. Bu aynı aya göre yüzde 11 daha fazlaydı. O zamanlar, Paskalya tatillerinin büyük bir kısmı zaten Mart ayında idi ve buna göre bu yılın Mart ayında daha düşük bir gece sayısına yol açtı.

Nisan ayında, Almanya'dan konuklardan bir gecelik konaklama sayısı yüzde 12,4 arttı ve aynı aya göre 34.4 milyona yükseldi. Yurtdışından konukların bir gecelik konaklama sayısı önemli ölçüde zayıf arttı: 6.6 milyon gece konaklama ve dolayısıyla bir yıl önce yüzde 4,1 daha fazla rezervasyon yaptılar.

Bu yılın ilk dört ayında, 125.6 milyon ile bir gecede kalma sayısı, istatistikçilerin açıkladığı gibi, rekor 2024 yılında geçen yıl aynı dönemin seviyesindeydi. Burada da yurtdışında ve yurtdışında farklı gelişmeler vardı: yerli konuklar tarafından rezerve edilen bir gecede konaklama sayısı yüzde 0,1 artışla 104.4 milyona yükselirken, yabancı konukların bir gecelik konaklama sayısı yüzde 0,7 artarak 21.2 milyondan vazgeçti.

Selin

New member
turizm

11.06.2025 - 10:01Okuma Süresi: 1 dakika

Geç Paskalya tarihi, Nisan ayında
Selam hemfikir olanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emel

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Melis

New member
turizm

Selam oyun tutkunları

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Selin' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emel Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sude

New member
turizm

Selam güzel insanlar topluluğu

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Selin' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emel Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Selin

Gulus

New member
turizm

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Emel

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Selin' Alıntı:
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Selin

Muqe

Global Mod
Global Mod
turizm

Selam kankalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emel

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Emel

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

Gulus' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Emel Bu bilgi belki minik bir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Gulus, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sude' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Senin yorumun kadar uzmanların
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Melis' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Melis, çünkü senin örneğin tek örnek değil