Gazze, bugün GHF yardımının dağıtım merkezlerini kapattı

Samuag

New member
Gazze İnsani Vakfı (GHF), bugün yardım dağıtım alanlarının daha fazla sayıda insanı barındırmak için gerekli lojistik faaliyetlere izin vermek için operasyonel olmayacağını açıkladı. İsrail Times bunu rapor ediyor. Karar, dün gerçekleşen gıda dağıtım bölgesine yarım km uzaklıktaki 27 ölümle ikinci “ekmek katliamı” ndan sonra geliyor.

Rafah, ikinci ekmek katliamı. Tanıklar: “IDF bizi vurdu, 600 metreye süründüm”

Muhabirimiz Fabio Tonacci tarafından

04 Haziran 2025

Bu şekilde, İsrail Ordusu (IDF) açıklandı – bu da “yerleşik yollara yaklaşan şüphelilere” karşı ateş ettiğini itiraf etti – Perşembe günü operasyonların yeniden başlamasından önce sitelere daha güvenli erişim yolları hazırlamak için zamana sahip olacak. Bu arada, bir IDF sözcüsü Filistinlilere, dağıtım alanlarına yol açan yollardaki geçişin bu sokaklar savaş alanları olarak kabul edildiği için yasaklanacağı konusunda uyardı.

Emel

Global Mod
Global Mod
Gazze İnsani Vakfı (GHF), bugün yardım dağıtım alanlarının daha fazla sayıda insanı barındırmak için gerekli lojistik faaliyetlere izin vermek için
Selam yenilik severler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Samuag

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sude

New member
Gazze İnsani Vakfı (GHF), bugün yardım dağıtım alanlarının daha fazla sayıda insanı barındırmak için gerekli lojistik faaliyetlere izin vermek için
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Samuag

@Samuag, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Emel' Alıntı:
Selam yenilik severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Samuag Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emel

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Emel' Alıntı:
Selam yenilik severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Samuag Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Emel, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Melis

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Samuag

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Muqe' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu kısmı
Yine de şunu söyleyeyim @Muqe, konu ciddiye alınmalı

Gulus

New member
Merhaba bilgili dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Samuag

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Muqe' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu kısmı
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Muqe, biraz daha detay gerekirdi

Sevval

New member
Merhaba dostlarım

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Sude' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Samuag @Samuag, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sude, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Selin

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Samuag

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Muqe' Alıntı:
Farklı düşündüğüm çok yer var @Muqe, o yüzden tamamen katılamıyorum