G7, Trump, İsrail ve İran arasındaki çatışmada artışa ilişkin taslak anlaşmayı imzalamak istemiyor

Samuag

New member
Cyclone Trump Kananaskis'e iner. Ve Kananaskis'te, Alberta'nın Rocky Dağları'nda yeni açılan G7'yi kırıyor. Donald Trump İsrail ve İran arasındaki çatışmada bir artış istemek isteyen zirve beyanını imzalamak istemiyor, bu, ABD Başkanı'nın zirvedeki diğer katılımcılara verdiği ilk tokat. Ya da en azından bu niyet Amerikalı yayıncı için CBS HaberleriABD heyetinin kaynaklarına göre.

G7 birimine ilk bir darbe, çünkü Trump'ın konuştuğu dakikalarda, Avrupalı liderler birlikte buluşuyor Antonio Costa Ve Ursula von der Leyen Kesme kavramı etrafında dönen ve ateşi durduran ortak bir çizgiyi koordine etmek. Aynı zamanda prömiyer tarafından ifade edilen İngilizce pozisyonu Keir Starmer.

Ama bu yeterli değil. Trump, doğrudan Tahran'a uygun olmayan sözlerle hitap ediyor: “İranlılar konuşmak istiyor – hatırlıyor – ama daha önce yapmalıydılar, 60 günleri vardı”. Ve tekrar: çatışma “her iki taraf için de acı verici, ancak İran bu savaşı kazanmıyor ve çok geç olmadan hemen konuşmalı”. Yeni cezaların kınamasını desteklemeyi düşünmeyen kralı, Rusya'nın Ukrayna'da açığa vurduğu savaşla ilgili herhangi bir anlaşmayı engelleme arzusunun eşlik ettiği tonların “G8'den avlanması” büyük bir hataydı “diyor. Yeterli olmadığı için, Çin'deki yedi formatın genişlemesini dışlamayı düşünmüyor: “Dahil mi? Kötü bir fikir değil, birisinin Pekin'in girişini önermek isteyip istemediğini umursamıyorum .. ama konuşabileceğiniz insanları alır. Onlarla konuşmuyorlar. Putin benimle konuşuyor”.

İsrail İran Devleti TV'sini bombaladı: Canlı Patlama ve Kesilen Şanzıman

Bu arada Avrupalılar ortak bir çizgi inceliyorlar. VE Giorgia Meloni Filistinli olan başka bir cephede, “Gazze'de ortaklar tarafından açıklıklar bulduğu bir ateşkes için ortak bir girişim önermek” için ilgilendiğini bilinir. Ancak bu saatlerin odak noktası Tahran. Ve bu düğümde Trump, Avrupa pozisyonunu desteklemeye istekli görünmüyor.

Selin

New member
Cyclone Trump Kananaskis'e iner. Ve Kananaskis'te, Alberta'nın Rocky Dağları'nda yeni açılan G7'yi kırıyor. Donald Trump İsrail ve İran arasındaki çatışmada
Selam sevgili forum

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Samuag

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Gulus

New member
Cyclone Trump Kananaskis'e iner. Ve Kananaskis'te, Alberta'nın Rocky Dağları'nda yeni açılan G7'yi kırıyor. Donald Trump İsrail ve İran arasındaki çatışmada
Herkese iyi günler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Selin' Alıntı:
Selam sevgili forum Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Samuag Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Melis

New member
Merhaba okuyanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Samuag

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Samuag

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Selin' Alıntı:
Selam sevgili forum Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Samuag Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emel

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Samuag

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Selin' Alıntı:
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Selin

Sude

New member
Merhaba düşünenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Samuag

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Selin' Alıntı:
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Selin, eline sağlık

Muqe

Global Mod
Global Mod
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Samuag

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Sude' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Samuag Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Selin, eline sağlık
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Sude, detay yoğun

Sevval

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Emel' Alıntı:
Selam deneyenlere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Samuag Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emel

Muqe' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Samuag Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Muqe

Sude' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Samuag Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Özellikle üçüncü
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sude