Fordow nükleer bölgesine yapılan saldırıdan sonra İran'da sismik şok

Samuag

New member
İsrail'in dün gece bitkiye karşı saldırısı İran nükleer İle ilgili Fordowşehrin yakınındaki bir dağın altında yer almak Qom Bunu hemen ülkenin kuzeyindeki aynı şehirde bir merkez üssü ile 2.5 büyüklüğünde bir sismik şok izledi: İran medyası bunu bildirdi.

Paul Salem: “Ama İran tedavi etmek isteyebilir”

Francesca Caferri tarafından

15 Haziran 2025

QOM, Fordow web sitesine 35 kilometre uzaklıkta yer alıyor ve İsrail saldırısı ile depremin tesadüfü, tremorun saldırıya bağlı olduğu hipotezleri körükledi.

Sevval

New member
İsrail'in dün gece bitkiye karşı saldırısı İran nükleer İle ilgili Fordowşehrin yakınındaki bir dağın altında yer almak Qom Bunu hemen ülkenin kuzeyindeki
Selam biraz göz atanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Samuag

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Muqe

Global Mod
Global Mod
İsrail'in dün gece bitkiye karşı saldırısı İran nükleer İle ilgili Fordowşehrin yakınındaki bir dağın altında yer almak Qom Bunu hemen ülkenin kuzeyindeki
Selam çözüm arayanlar

@Samuag, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Sevval' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Samuag Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Sevval, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Selin

New member
Selam sevgili topluluk

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Samuag

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Sevval' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Samuag Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Sevval, okurken kafamda oturdu

Sude

New member
Selam sevgili insanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Samuag, gerçekten emeğine sağlık

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Muqe' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar @Samuag, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Sevval, o yüzden
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Muqe

Emel

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Samuag

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sevval' Alıntı:
Bu konuda kesin konuşmak zor @Sevval, çok fazla değişken var

Gulus

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Muqe' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar @Samuag, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Sevval, o yüzden
Buradan çıkarılacak çok ders var @Muqe, konu geniş

Melis

New member
Selam hemfikir olanlara

@Samuag okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Muqe' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Muqe, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var