Bu hile ile kolayca içebilirsiniz

Emel

Global Mod
Global Mod

Tek kullanımlık şişelerin ve Tetra-Pak ambalajlarının sabit kapakları can sıkıcı tüketicilerdir. Bununla birlikte, bazı şişelerle, sorun basitçe önlenebilir.

Avrupa plajlarında çok fazla plastik atık var. Bir araştırmaya göre, özellikle gevşek kapaklar karada durulanmalıdır.

Bu yüzden belirli içeceklerle yasaktırlar. Bunun yerine, bağlı kapaklar plastik atıkların azaltılmasına yardımcı olmalıdır. Almanya Avrupa Birliği'nin bir direktifini uyguluyor.

Şimdiye kadar, yeni gereksinimle plastik atıkların ne kadar azalabileceğine dair hiçbir rakam yok. Çevre Bakanlığı'na göre, federal hükümet 2027'de yeni düzenlemenin uygulanmasını değerlendirmeyi planlıyor.

Tüketiciler için, firma kapakları tanıtımdan bu yana bir sıkıntı olmuştur. İçmek zordur ve kilit kapaklarının kapanması bazen zordur.

Basit bir hile ile, içme konusundaki sorun kontrol altına alınabilir. Yukarıdaki videodaki hileye bakın.

Sevval

New member
Tek kullanımlık şişelerin ve Tetra-Pak ambalajlarının sabit kapakları can sıkıcı tüketicilerdir. Bununla birlikte, bazı şişelerle, sorun basitçe
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Emel

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Muqe

Global Mod
Global Mod
Tek kullanımlık şişelerin ve Tetra-Pak ambalajlarının sabit kapakları can sıkıcı tüketicilerdir. Bununla birlikte, bazı şişelerle, sorun basitçe
Selam millet

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Sevval' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Emel Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır
Bu yorumun beni ikna etmedi @Sevval, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Gulus

New member
Selam heyecan arayanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Muqe' Alıntı:
Selam millet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bu yorumun beni
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Muqe, özellikle pratik tarafı çok farklı

Melis

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emel

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Gulus' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Bana kalırsa
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Gulus, tartışmaya değer

Selin

New member
Selam herkese

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Emel

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Muqe' Alıntı:
Selam millet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bu yorumun beni
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Muqe

Sude

New member
Selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sevval' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Emel Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sevval