Milyarder Richard Branson, Atlanta'dan San Juan'a giden uçakta hediyeler dağıttı. Yolculara yeni yolcu gemisi için kuponlar verildi.
ABD'deki havayolu yolcularına büyük sürpriz. Atlanta'dan San Juan'a giden Delta Airlines uçağında her zamanki atıştırmalıklardan daha fazlası vardı. Çünkü birdenbire İngiliz milyarder Richard Branson ortaya çıktı ve kabindeki mikrofonu eline aldı.
Delta Miles programına üye olan ve 18 yaşını dolduran her yolcuya özel bir hediye olan gemi seyahati bileti verileceğini duyurdu.
Eylem tamamen fedakar değildi. Branson, Karayipler'de seyahat eden yolcu gemisi Resident Lady'nin tanıtımını yapıyordu. Diğer şeylerin yanı sıra Virgin şirketini de kuran İngiliz iş adamı, uzun süredir bölgedeki bir adada yaşıyor. Biletler, gemi ilk seferini yaptıktan sonra kullanılabilir. Bunun bu yılın sonlarında gerçekleşmesi planlanıyor.
Ayrılmadan önce müzik, içecekler ve ödüller
Branson bir basın açıklamasında, “Karayipler uzun yıllardır benim evim oldu ve Dirençli Kadını San Juan'dan bölgenin en güzel yerlerine doğru yola çıkarken karşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. “Heyecanım kontrol altına alınamadı, bu yüzden kişisel bir davetle ve San Juan'a giden Delta uçağındaki bazı konuklara bir sürprizle kutlamanın bir yolunu düşündük.”
Uçuş, yolcu gemisinin ana limanının bulunduğu San Juan şehrine doğru gittiği için seçildi. Branson, yolcular uçağa binmeden önce tanıtım kampanyasına başlamıştı. Amerikan “People” dergisinin haberine göre, kapıda dansçılar belirdi, içecekler vardı ve Virgin ve Delta'dan uçak bileti kazanma fırsatı vardı.