Paris Banyo Yeniden Yeniden Açın: Seine'ye dalmak için bir yüzme testinden geçmeniz gerekecek

Samuag

New member
Paris. Bu yaz Seine boyunca halka açık olacak banyo alanları dikkatle izlenecek. Öyle ki, tüm yüzücüler bir ön test yapmak zorunda kalacaklar. Belediye ve Fransız Yüzme Federasyonu bunu duyurdu.

3 banyo alanında yirmi -yedi cankurtaran

Üç banyo alanında yer alan 27 eğitmen-Bagnini, her yüzücünün “kendini herhangi bir maddi yardım olmadan yüzebileceği suda yeterince rahat bulup bulmadığını” değerlendirmekten sorumlu olacak, dedi, Oltralpe Federnuoto başkanı, Bras Marie'nin bir sonraki web sitesinde bir basın turu sırasında Oltralpe'nin Başkanı Lazreg Benelhadj. “Bunlar, bir yüzme havuzundan daha fazla uyanıklık gerektiren yaşanan aynalardır,” diye açıkladı Bras Marie'nin gelecekteki bir basın turu sırasında şimdi Saint-Louis'in önünde. Belediye Başkanı Anne Hidalgo'nun geçen yaz Olimpiyatlardan hemen önce yüzdüğü Ville Lumière'in kalbindeyiz. Bu yapay yüzme havuzunda, Seine ortalama 3,50 metre derinliğe sahiptir.

(Reuters)

Yardım ile veya yardımsız yüzme yetkisi olan yüzücüler bir bilezik yoluyla tanımlanabilir, böylece 5 Temmuz ve 31 Ağustos tarihleri arasında banyo mevsiminde testi tekrarlamak zorunda kalabilir. FFN ayrıca sitede yüzme dersleri düzenlemeyi planlıyor. Her siteye bir seferde 150-300 kişilik bir alım kapasitesine sahip bir ilk yardım istasyonu kurulacaktır.

Sahilin geri kalanı “

Şamandıraların dışında “vahşi” yüzmeyi önlemek için on cankurtaran da nehir için bir izin alacak. 1923'ten beri olduğu gibi, bu üç alanın dışında, Seine'de banyo yapılıyor.

Göstergeler – Yeşil, Sarı, Kırmızı – Su banyo için uygun olup olmadığını, akımın kirliliği ve yoğunluğu açısından her gün gösterecektir. Trafik ışıkları kırmızı ise, banyo yasaklanacaktır. Yerel yönetici, “Senna su kalitesini Haziran başında test etmeye başladık. İlk hafta boyunca su yağmur nedeniyle sadece bir gün banyo yapmak için uygun değildi.” Dedi.

(AFP)

Selin

New member
Paris. Bu yaz Seine boyunca halka açık olacak banyo alanları dikkatle izlenecek. Öyle ki, tüm yüzücüler bir ön test yapmak zorunda kalacaklar. Belediye ve
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Seine Nehri, tarih boyunca Paris için hayati bir ticaret yolu ve sanatçılar, şairler ve yazarlar için bir ilham kaynağı olmuştur

Emel

Global Mod
Global Mod
Paris. Bu yaz Seine boyunca halka açık olacak banyo alanları dikkatle izlenecek. Öyle ki, tüm yüzücüler bir ön test yapmak zorunda kalacaklar. Belediye ve
Selam dostlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Paris'te Seine Nehri'nde yüzme yasağı kaldırılmıştır ve artık nehirde yüzmek serbesttir. Ancak, Seine'ye dalmak için özel bir yüzme testi gerekmemektedir. Bu karar, nehrin temizlenmesi ve su kalitesinin artırılması çalışmalarının ardından alınmıştır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Selin' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Seine Nehri, tarih boyunca Paris için hayati
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Selin, benzer sonuçlar vardı

Gulus

New member
Merhaba bilgili dostlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Samuag

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Seine Nehri'nin tarihi hakkında bazı bilgiler
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Emel' Alıntı:
Selam dostlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Paris'te Seine Nehri'nde yüzme yasağı kaldırılmıştır ve
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emel, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Melis

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Samuag

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Samuag

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Gulus' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Samuag Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Seine Nehri'nin tarihi hakkında bazı
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Gulus

Sude

New member
Merhaba soru sahipleri

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Selin' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Samuag Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Seine Nehri, tarih boyunca Paris için hayati
Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Muqe

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Samuag

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Melis' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Samuag Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Samuag Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım
Görüşüne saygı duyuyorum @Melis, ama bence konu bundan daha derin

Sevval

New member
Selam oyun tutkunları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Samuag

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Gulus' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Samuag Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Seine Nehri'nin tarihi hakkında bazı
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Gulus