Milli takım: Koch eski oyuncuların isteklerini açıkladı

Emel

Global Mod
Global Mod
Video metnini okuyun
Genişlet veya daralt

Sonra omzumun üzerinden baktı ve kulağıma fısıldadı:
Aslında selefinizin neden artık var olmadığını biliyor musunuz?
Evet, sonra hayır dedi, elbette hayır. Daha sonra maç günü sütlacı unuttuğunu söyledi.
Ben Holger Stromberg, beslenme uzmanı ve dünya şampiyonu şefim. Ve bugün t-online okurlarının sorularını yanıtlıyorum.
Steffi'nin sorusu: Futbolcular ne yer? Her zaman sadece en iyi malzemeleri yerler.
Nereden alışveriş yapıyorsunuz ve fiyatı ne kadar?
Futbolcular masaya ne konursa onu yerler. Hükümet koalisyonu Koch'un masaya koyduğu şey. Ama elbette, en iyisinin organik olarak yetiştirildiğini anlarsanız,
sağlıklı, doğal ürünler, o zaman evet.
Eğer bunun açlık ya da buna benzer bir şey olduğunu düşünüyorsanız, o zaman hayır, bu bazen olabilir, ama bu normal bir durum değil.
Lena'nın sorduğu gibi beslenme planını DFB şefi mi yapıyor yoksa antrenörler mi?
beslenme planı? Tabii tabiri caizse buna göz kulak olan bir dahiliye uzmanı var. Bu, ara sıra bir şeyleri düzelten tıbbi departman ve kesinlikle eğitmen anlamına gelir.
Ama bunun içerikle alakası yok. Mesela benim için bir burgerdi. Aslında doğru karbonhidratlar, değil mi? Dayanıklılık sporcularının arada sebze veya salata ile birlikte az miktarda proteine ihtiyaçları vardır.
Ancak maçtan önce Jogi şöyle dedi: “Hamburger, bu mümkün değil Holger.
Bugün maç günü, hamburgerlerin günün sonuyla, neşeyle, hafta sonuyla bir alakası var.
Ve bunu bugün yayınlamak istemiyoruz. Ve böylece büfeden geldi.
Oyuncular bir şey dileyebilir mi?
Elbette oyuncular bir dilek tutabilir. Bu her zaman sahip olunması güzel olan bir şeydir. Eğer oyuncular iletişime giriyorsa ve bu istekle ilgiliyse, o zaman bu elbette mükemmel.
En çarpıcı dileklerden biri uzun boylu adam Per Mertesacker'dan geldi. Herzogenaurach'taydık, bunu asla unutmayacağım, diyor diğerleri için adam, sen her zaman benim domates sosumda şunu bunu yapıyorsun. Domates sosunu ve çorbasını çok severdi.
Sonra pencereyi işaret ettim ve domatesler şimdi nerede büyüyor?
Dışarıda 20 santimetre kar vardı. Dondurucu soğuktu. Yani her zaman mevsimsel kalır.
Katarina soruyor: Schweini ve Poldi'nin suçlu zevkleri nelerdi?
Schweini, bu sadece sütlaç konusuydu. Bana nasıl yaklaştığını hala hatırlıyorum. Sanırım Düsseldorf'taydı ve tatlı, meyve, büfe istemek için yanıma yaklaştı.
Ve elbette o zamandan beri standart bir şey var
Sepp Herberger'de bu sütlaç vardı. Sonra omzumun üzerinden baktı ve kulağıma fısıldadı: Selefinizin neden artık ortalıkta olmadığını biliyor musunuz? Evet, sonra hayır dedi, tabii ki hayır. Daha sonra maç günü sütlacı unuttuğunu söyledi.
Daha sonra irmikli muhallebiyi bazen ikisini birden ekledim çünkü her zaman batıl inançlara kapılmamak gerektiğini söyledim. Ve takımda bu batıl inanç oldukça yüksek.
Bu yüzden işleri tetiklemek ve farklı şekilde yapmak benim için her zaman önemliydi, böylece eğer böyle bir kaza olursa, ki benim başıma geldi; sütlaç aslında Dünya Kupası'nın maç gününde yanmıştı.
O halde oyun performansı için bu sütlacı suçlayamazsınız.
Poldi biraz analog yiyicidir. En azından öyleydi. Bu, her gün aynı yemeği yiyebileceği anlamına geliyor. Örneğin bol sebzeli tavuk çorbası veya kızarmış patates. Ama elbette bu mümkün değil. Çeşitliliğe ihtiyacı var. Ve başladım
tabiri caizse pek çok bitki ve baharat kullanmak.
Lukas Podolski bundan oldukça şüpheliydi. Evet. Üç yıl sonra Londra'da işe alındı, ben de Londra'ya baharat göndermek zorunda kaldım.