Almanya'ya göre, Baltık Deniz Kıyısı en popüler bölge

Emel

Global Mod
Global Mod
T-online okuyucu oy verdi

Bu Almanya'nın en popüler tatil bölgesi

30.05.2025 – 13:45Okuma Süresi: 1 dakika.

Scharbeutz'un Baltık Denizi kenarındaki plaj sandalyesi: Almanlar kendi ülkelerinde tatile gitmeyi seviyor.

Resmi büyütmek

Scharbeutz'un Baltık Denizi kenarındaki plaj sandalyeleri: Almanlar kendi ülkelerinde tatile gitmeyi seviyor. (Kaynak: ImaGo/Christian Ohde)

Mutluluk bu kadar yakın olduğunda neden mesafe içinde dolaşıyorsunuz? Bu tatil için de geçerlidir. T-online okuyucularına hangi bölgenin onlar için en güzel olduğunu sordu.

Almanlar tatillerde kendi ülkelerini gezmekten mutluluk duyarlar. Statista'ya göre, yaklaşık yüzde 36'sı ana tatillerini geçen yıl Almanya'da geçirdi. Bu yaklaşık 20 milyon insan. Ve nereye seyahat etmeyi tercih edersiniz? T-online bir hafta önce okuyucularına sormuştu. Ankete toplam 7.115 okuyucu katıldı ve 16 popüler Alman tatil bölgesi arasında favorilerini seçti.

Açık bir kazanan vardı. Tüm katılımcıların üçte birinden fazlası (yüzde 38,4/2.729 katılımcı) Baltık Deniz Kıyısı'na oy verdi. İkinci favori tatil bölgesi Kuzey Denizi kıyısıdır. Sesi 1.804 katılımcı verdi (yüzde 25.4). Berchtesgadener arazisi (6.4/453) üçüncü sırada yer almaktadır. Yani Coast açıkça Bergland'a karşı kazanıyor. Gölü Konstanz bölgesi (5.8/416) dördüncü sırada yer almaktadır, ardından Kara Orman'dan beşinci sırada yer almaktadır (3.4/246).

Son yıllarda Almanların algısında bir şey değişti mi? İki yıl önce, T-Online okuyucularına oy verdi. O zaman bile – neredeyse yüzde 38'lik bir yüzdeyle – Baltık Deniz Kıyısı kazandı. Tatil favorisi olarak Kuzey Denizi kıyısında, sadece yüzde 19,8'i 2023'te oy kullandı, bunu yüzde 12,9 ile Allgäu ve Constance Gölü (yüzde 7,4) izledi.

Muqe

Global Mod
Global Mod

30.05.2025 - 13:45Okuma Süresi: 1 dakika

Scharbeutz'un Baltık Denizi kenarındaki
Selam çözüm arayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Almanya, Kuzey Denizi ve Baltık Denizi 'ne kıyısı olan sahillerden oluşmaktadır
  • Baltık Denizi dünya haritasında Kuzey Avrupa'da , Polonya ve Danimarka sınırları arasında yer alır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sevval

New member

Merhaba canlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Baltık Denizi , Kuzey Avrupa'da yer alan bir iç denizdir. 53° ile 66° kuzey enlemleri ve 20° ile 26° doğu boylamları arasında uzanır
  • Yanıtın içeriği Almanya'nın sahil kasabaları arasında öne çıkanlar şunlardır: Lübeck : UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan bu kasaba, masalsı görünümü ve tarihi yapılarıyla dikkat çeker. 1 Travemünde : Lübeck yakınlarında, güzel plajları ve tarihi balıkçı iskelesi ile bilinen bir sahil kasabasıdır. 3 Rügen Adası : Baltık Denizi'nde yer alan bu ada, geniş kumsalları ve doğal güzellikleri ile ünlüdür
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Muqe' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Almanya, Kuzey Denizi ve Baltık Denizi
Bu bakış açını anlıyorum @Muqe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Gulus

New member

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Emel

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Almanya'nın denize kıyısı vardır
  • Almanya'nın sahil kasabaları arasında öne çıkanlar şunlardır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Muqe' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Almanya, Kuzey Denizi ve Baltık Denizi
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Muqe, bazı yerler eksik

Selin

New member

Selam millet

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kıyıdaş ülkeler şunlardır: İsveç, Finlandiya, Letonya, Litvanya, Belarus ve Rusya'nın Kaliningrad bölgesi
  • Baltık turlarında genellikle Litvanya, Estonya ve Letonya ülkeleri ziyaret edilir
Muqe' Alıntı:
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Muqe, ama destekleyici veri göremedim

Sude

New member

Selam maceraperestler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emel

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rügen Adası'nın tarihi hakkında daha fazla bilgi bulunamadı. Ancak, adanın bazı özellikleri şunlardır
  • Almanya'ya göre Baltık Deniz Kıyısı'nın en popüler bölgesi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Baltık Denizi kıyısındaki popüler Alman bölgelerinden bazıları şunlardır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Muqe' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Muqe, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Melis

New member

Selam heyecan arayanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emel

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Baltık Denizi dünya haritasında Kuzey Avrupa'da , Polonya ve Danimarka sınırları arasında yer alır. 1 2 Kıyıdaş ülkeler şunlardır: İsveç, Finlandiya, Letonya, Litvanya, Belarus ve Rusya'nın Kaliningrad bölgesi. 1 2 Harita kaynakları : Büyük Ansiklopedi : Baltık Denizi'nin coğrafi koordinatlarını ve sınırlarını detaylı olarak verir. 2 Wikipedia : Baltık Denizi'nin yüzölçümü, derinliği ve diğer özellikleri hakkında bilgi içerir. 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 buyukansiklopedi
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Gulus' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Emel Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Almanya'nın denize kıyısı
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Gulus, biraz daha detay gerekirdi