13 yaşındaki kıza otomobil alarmı dayağı

Samuag

New member
Gaziantep’te bir kişi arabasının alarmını çaldırdığını öne sürdüğü 13 yaşındaki kız çocuğunu kemerle dövdü.

Olay, 14 Ağustos 2021 Cumartesi akşamı Şehitkamil ilçesi Seyrantepe Mahallesi’ndeki bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Argümana göre, site bahçesinde oyun oynayan çocuklardan birinin bir araca dokunması daha sonrası aracın alarmı çaldı.

Sesi duyan araç sahibi, meskenden çıkarak aracın yanında arkadaşları ile oturan 13 yaşındaki Damla Yılmaz’a yönelerek evvel ‘niçin yaptın’ diye reaksiyon gösterdi, daha sonrasında ise kızın ‘ben yapmadım’ telaffuzlarına aldırış etmeden kızı kemerle kovalamaya başladı.

Yaşanan olayın akabinde etraftaki bir binanın içerisine kaçan Damla Yılmaz, bu sefer de bina koridorlarında araç sahibinin kemerli saldırısına uğradı. Yaşanan olayın akabinde saldırganın konutuna giren anne Filiz Cerit de apartmandan zorla çıkarıldı.

“HİÇ ACIMADAN KIZIMI KEMERLE DÖVMÜŞ”

Günlerdir huzursuz olduklarını söyleyen anne Filiz Cerit, “Kızım şahsın arabasının yanında oynarken site sakinlerinden birine konuk gelen çocuğu bu adamın otomobiline değmiş ve otomobilin alarmı çalmış. Alarm ötünce adam konutundan çıkarak aracının yanına gelmiş ancak öbür çocuklar kaçmış, ihale kızımın üstüne kalmış” dedi.

“BENİM ÜZERİME DE YÜRÜDÜLER”

Saldırganın evvel küfür ettiğini ve akabinde kemerle saldırdığını söyleyen Cerit,Benim kızım daha 13 yaşında. Gelip bana olayı anlatınca ben de hadisede farklı bir durum mu var diye gidip sorayım dedim. Konuşmaya gittiğim esnada benim üzerime de yürüdüler” diye konuştu.

“KIZIMIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU”

Olay daha sonrasi kızının ruhsal problemler yaşadığını belirten anne şunları söylemiş oldu:

“Şahıstan şikayetçi olduk, bundan daha sonra hakkımızı hukukî yollardan arayacağız. Benim kızımın başına gelen diğer kimsenin başına gelmesin, kimse rastgele bir hadisede sessiz kalınmasın diye hakkımızı arayacağız.”