Zar, NBC'de Trump: “Grive girişi için uzatma yok”. Ve Chatgate'te şöyle diyor: “Vals onun yerine kalır, sadece cadı avı”

Samuag

New member
Avrupa için görevlerin uygulanması konusunda gecikme olmayacaklar: 2 Nisan tarihi. Donald Trump, bir röportajda NBC, “Kurtuluş Günü” için kurulan tarihin bu olduğunu doğrular.

Tycoon, ancak ülkelerin harika bir şey sunmaya istekli olması durumunda tedavi etmeye hazır olduğunu vurguladı, aksi takdirde müzakere edecek yer yok. “Dünya son 40 yıldır Amerika Birleşik Devletleri'ni soydu. Ve yaptığımız her şey haklı olmak. Yabancı otomobil üreticilerinin görevler nedeniyle fiyatları yükseltmeleri umrumda değil.

Chatgate, Tycoon: “Vals'e tam güven, ateş etmiyorum”

ABD Başkanı, Ulusal Güvenlik Meclis Üyesi'ne olan güveni yineledi. Mike WaltzChatgate için fırtınaya girdi. “Sahte haberler ve cadı avı yüzünden kimseyi ateşlemiyorum,” dedi Beyaz Saray'ın başı, sinyalin ne olduğu hakkında “hiçbir fikriniz yok” diye ekledi.

Trump, “Ne olduğunu bilmiyorum ve umrumda değil. Söyleyebileceğim her şey bunun sadece bir cadı avı olduğu”: Chatgate, “medyanın konuşmak istediği tek şey çünkü başka hiçbir şeyleri olmadığı için” dedi.

Dice, Çin, Güney Kore ve Japonya: “Serbest Ticaret Hızlandırın”

Çin, Güney Kore ve Japonya serbest ticareti güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Seul'deki delegasyonlar arasındaki bir toplantının sonunda ortak bir beyanda okuduğumuz şey budur. Üç ülke üçlü tam bir serbest ticaret anlaşmasını hızlandırmak istiyor ve “öngörülebilir bir ticari ve yatırım ortamı” yaratmayı kabul ettiler, bildirimi ABD görevlerine yanıt olarak okuyor.

Grönland

“%100 Grönland alacağız”, “askeri güce başvurmadan bunu yapabileceğimiz iyi bir olasılık var”, ama “Masadan hiçbir şeyi dışlamıyorum” dedi, hala Beyaz Saray'ın başında adada biraz güven verici bir mesaj başlattı.