Trump, Kamala Harris'in kocasına uyuyor: Holokost Müzesi'nin dışında

Samuag

New member
Trump yönetimi kocasını keser Kamala Harris Holokost Müzesi Yönetim Kurulu tarafından. Doug Ethoff, Eski ABD Başkan Yardımcısı ve En Son Başkanlık Seçimleri adayı, ABD Holokost Anıtı Konseyi'nin diğer üyeleriyle birlikte atandı. Joe Biden.

Emhoff hareketi “tarihin en kötü vahşetlerinden birini bölücü bir soruya dönüştüren” politik bir karar olarak nitelendirdi. Ayrıca Salı günü ABD Holokost Anıt Müzesi'ni ve Holokost'un diğer anmalarını denetleyen yönetim kurulu tarafından kaldırılması hakkında bilgilendirildiğini açıkladı. “Açık olmak istiyorum: Bellek ve Holokost eğitimi asla siyasallaştırılmamalı,” diye açıkladı bir notta. “Hikayenin en kötü zulümlerinden birini bölücü bir soruya dönüştürmek tehlikelidir ve Naziler tarafından öldürülen altı milyon Yahudi'nin anısı, bu müzenin korumak için yaratıldığı”.

Yahudi olan ve Biden yönetiminin anti -semitizmle mücadele etme çabalarını yönlendiren Emhoff, “açıkça konuşmaya, nefreti eğitmeye ve nefretle mücadele etmeye devam edeceğini, çünkü sessizliğin asla bir seçenek olmadığı.