Tedaviyi beğenmeyen öğretmen hekimi yaraladı

Samuag

New member
Mardin’de bir hasta yakını, özel bir hastanede çalışan doktora saldırarak yaraladı.

Alınan bilgiye nazaran, hasta yakını M.A, annesine yazılan ilacın yanlış olduğunu ileri sürerek cam kolonya şişesini hastanede bakılırsavli dahiliye uzmanı Dr. Bayram Yıldız’ın başına vurdu.

Birinci müdahalesi hastanede yapılan Yıldız ondan sonrasında Mardin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Akın ile ilgili Dr. Yıldız’ın şikayetçi olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ceylanpınar ilçesinde öğretmen olduğu öğrenilen M.A, annesi ile hastaneye gelerek evvel hastane girişinde kelamlı taarruzda bulunup, ondan sonrasında başhekim odasında da bu halini devam ettirip, mesai bitmesine karşın, ısrarla Dr. Bayram Yıldız ile görüşmek istemiştir. Hastane müdürü odasında bulunan Bayram Yıldız’ın yanına gelerek, en son 7 Temmuz 2021 tarihinde annesinin muayene olduğunu ve verilen ilacın yanlış olduğunu tez ederek, kelamlı taarruzda bulunmuş, sonrasındasında odada bulunan kolonya şişesi ile başına vurarak yaralamıştır. Saldırıyı kınıyoruz ve doktora geçmiş olsun diliyoruz.”

Atağa uğrayan Dr. Yıldız, gazetecilere, daha evvel takip ve tedavi ettiği bir hastasının yakını tarafınca yanlış tedavi uyguladığı teziyle darbedildiğini belirtti.

“KOLONYA ŞİŞESİYLE VURDULAR”

Hastaya gereken açıklamayı yapmasına karşın yapılan tedavinin yanlış olduğu konusunda ısrar ettiklerini söyleyen hekim, “Ben de kendilerine bunu şikayet edebileceklerini söylemiş oldum ancak gerginliği uzatıp bana saldırdılar. Kolonya şişesini başıma vurdular. İşimiz hastalarımızı tedavi etmek, kimseye rastgele bir kastımız olmuyor. Umarım diğer bir meslektaşımızın başına gelmez. Bu cins şeyler bizi hiç bir vakit yıldıramaz. Umarım gereken cezayı alır” dedi.