Şiddete uğrayan Irmak yaşadıklarını anlattı: ‘İmdat’ diye bağırdım, herkes kulağını kapattı

Samuag

New member
İstanbul’un Esenyurt ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde dün saat 04.00 sıralarında Irmak Gödek ve Merve B. hastanede tedavi goren arkadaşlarını ziyaret ettikten daha sonra meskenlerine hakikat yürümeye başladı.

5 ŞAHISTAN EVVEL KELAMLI TACİZ

Tam konutlarının önüne geldikleri sırada 2 genç bayan, bir arabanın ortasında bekleyen 5 kişinin kelamlı biçimde tacizine maruz kaldı. Bayanlar kendilerine laf atan tacizcilere karşılık verdi.

AKABİNDE TEKME, TOKAT VE YUMRUKLA SALDIRDILAR

5 kişi çabucak sonrasında arabadan inerek, Irmak Gödek ve arkadaşına şiddet uyguladı. Bununla da yetinmeyen saldırganlar çabucak sonrasında 2 genç bayana tekme, tokat ve yumruk ile saldırıp, saçından tutarak sürükledi.

Ayrıyeten arbedeyi ayırmak için gelen Gödek’in annesi de, saldırganların darbelerine maruz kaldı.

5 saldırgandan yakalanan Mustafa D. ile Fırat Ç., emniyetteki süreçlerinin akabinde çıkartıldıkları mahkeme tarafınca özgür bırakıldı. Öteki saldırganlar Mustafa G. ve Sercan Y.’yi yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

”ARAÇTAN İNİP DARP ETTİLER”

Irmak Gödek, yaşanan dehşet dolu anları şöyleki anlattı:

”2 kız arkadaşım ile birlikte hastaniçin dönmüştük. Konutumun önünde telefon ile görüşüyordum. Telefonu kapattıktan daha sonra yanıma bir araç yanaştı. Art camları sinemaydı. Gördüğüm kadarıyla 2 kişi vardı ve korsan taksi olduklarını söylemiş olduler. Bizi araca davet ettiler. Ben de ‘2 kişi korsan taksi mi olur?’ diyerek karşılık verdim. daha sonra bana ‘Biz 8 kişi de yapıyoruz. Gelin daima bir arada yapalım’ dediler. Tabi bunu daha argo biçimde söylemiş olduler. Ben de ‘Ne diyorsunuz?’ diyerek karşılık verdim.

Yediremediler, inip bizi darp ettiler. 5 erkeklerdi. Art tarafta da 3 erkek oturuyordu. Darp edip, kaçtılar. daha sonrasında ben meskene çıktım. Karakola gitmek için tekrar aşağı indim. O sırada polisler bizi almaya geliyorlardı. Bu şahıslar birebir otomobil ile 2 kişi birden geldiler. Öteki 3 kişi yoktu. Polislere otomobilin birebir otomobil olduğunu söylemiş oldum. Polisler bizim sitenin önünde arabayı yakaladı.”

“ANNEMİN BOĞAZINI SIKTI”

Saldırganlardan birinin annesinin boğazını sıktığını söyleyen Gödek, “Annem olanları görür görmez aşağı indi. Bunlar da üstüne saldırmaya çalıştı. daha sonrasında polis ortaya girdi. Annem bir şey yapmadı lakin çocuk annemin boğazını sıktı. Annemin boğazı kan topladı. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. Bugün ben bu biçimde oldum fakat yarın diğerinin başına da gelebilir” dedi.

“İMDAT DİYE BAĞIRDIM LAKİN KİMSE SESİMİ DUYMADI”

İmdat çığlıklarına karşılık alamadığını tabir eden Gödek, “Bugüne kadar ben daima ‘Bana bir şey olmaz. Ben karşılığını veririm’ derdim. hiç bir şey yapamıyorsam ‘İmdat’ diye bağırıp kendimi kurtarırım diye düşünürdüm. O denli olmadı. İmdat diye bağırdım fakat kimse sesimi duymadı. Duydular fakat gelmediler. Herkes kulağını kapattı. Sesimi duymak isteyenler var. Lütfen yanımda olsunlar. Canımın tehlikede olduğunun farkındayım” diye konuştu.