Saquon Barkley'in sonsuz yarışları, feragatleri ve Super Bowl gecesi rekoru

Samuag

New member
Super Bowl'daki Eagles'ın “abartılı” zaferinde, bir rekor neredeyse stratosferik saquon barkley hakkında her şeyi söyleyen bir rekor haline geldi: Düzenli olan, aynı zamanda tüm zamanların Super Bowl'u playofflar. Denver Broncos'un büyük Terrell Davis'i önceliğe karşı çekildi John Elway'di.

Super Bowl Philadelphia Eagles: Kansas City Chiefs imha edildi. Jalen MVP'ye zarar verir

Giovanni Marino tarafından

10 Şubat 2025

26 sayısı tam olarak 2.504 yarda yarıştı. Deli. Ve kutsama gecesinde sayıların onu ödüllendirmediğini söylemek. Şeflerde çalışan tek şey, koşuyu sadece 57 yarda ile sınırlama yeteneğiydi (Jalen Hurts tarafından alınan lansmanlara daha fazla 40 ekledikleri, zaten çok az kazanılan 100 yardaya dokunan bir toplam için daha fazla 40 tane ekliyorlardı. .). Ancak bunu yapmak için Eagles'ın diğer saldırgan seçeneklerinde çok tuzlu bir hesap ödediler: Smith ve Brown ve Jalen Hurt'un yarışlarında ödüllendirilen lansmanlara bakın. Kısacası, Saquon'a odaklanarak, geri kalanı uzak tutulamaz. Ayrıca bu Barkley'de değerlidir.

“Bu kupa bizzat daha güzel, size şimdi Lombardi Thophy'nin kazandığını elimde tuttuğumu söylüyorum, onu öpmek güzel”, takımının sonsuz partisinin etrafındaki her şeyi tekrar ediyordu. patlak verdi. Ve yine de ve her şeyden önce: “İnanılmaz bir yıldı, evet, tüm sayılar, istatistik ve kayıtlar harika, ama en iyi şey Lombard kupasını elimde tutabilmek, sadece istediğim, sadece bu benim için sayıyor “.

(Reuters)

Ve burada tarihte bir hikaye var. Başlık: Büyük feragat. Evet, Saquon başka bir rekoru yenmekten bir adım uzakta olduğu için, sadece normal sezonda koştu, ABD futbolunun efsanevi seksenlerinde kurulan Rams'ın Eric Dickerson'a ait bir önceliği. 101 yarda, DeRelitti New York Giants'a (eski takımı olan Kader Şakası) karşı son ev maçında yeterli olurdu. Ama sahayı almadı. Koçluk Personeli Seçimi: Çok Tehlikeli Risk Kapılarda playofflarla aptalca bir kaza. Acı verici karar, özellikle onun için. Ancak Barkley herhangi bir tartışma yapmadı ve Scuderia'nın emirleri altındaydı. Oyun yok kayıt yok. Ama sonra, üç oyun oyunuyla, üç oyun oyunuyla, üç oyununu da avlu ve gol için silinmez imzasını getiren sonsuz bir yarış. Chapeau.

Tarih

Jalen, akıllı telefondaki bir fotoğrafta sırrı incitiyor: Şüpheciler kazandı ve yenildi

11 Şubat 2025

“Infernal bir yıl, değil mi? Saldırı hattından ve tüm takımdan büyük adamlar olmadan yapamadım. Onları takdir ediyorum, tüm Eagles organizasyonunu takdir ediyorum. Yeni gelen biriydim ve beni açık kollarla karşıladılar, bu yüzden onlar Kendime olan güveni yeniden yapılandırmamı sağladım, “dedi ailesi ve iki kızının serbest bırakıldığı ve çok tatlı olduğu için sahada kutlanırken.

Philadelphia Eagles'da Ne Kadar İtalya: “Uçan” dan takım elbise, Cannoli'den Bayraklara

11 Şubat 2025

Ve Yeşil Jersey'de oynamanın New York Giants'ın bölüm rakiplerinin bir “hediyesi” olduğunu söylemek. “Sert Knocks” bölümlerinde düzeltildi. Önemli sahnede, devlerin genel müdürü Joe Schoen, Barkley'e New York'un ona bir teklif yapmayacağını veya franchise etiketini koymayacağını söyler. Aksine, devler ona o kesin anda serbest ajan pazarını test etmek için gitti. Devler için ölümcül hareket ve Kartallar için muhteşem hareket.

(Reuters)

“Saquon Philadelphia'ya gidecekse uyumakta zorlanacağım, size söylüyorum. O, diğer şeylerin yanı sıra sahip olduğumuz en popüler oyuncu,” televizyon dizisindeki Schoen'deki NY John Mara'nın ekibinin sözleri. Bir filmin planı gibi görünse bile hepsi doğru.

Oradan, Barkley'nin kariyeri ve hayatı başka bir yol daha aldı. Kayıtların, tekrarlara dokunma, video oyunu eylemleri (aynı zamanda gerçek anlamda, çünkü Madden, Jaguars'a karşı şimdi ünlü sıçramayı eklemek için anında bir değişiklik yapmak zorunda kaldı) ve en çok tuttuğu bitiş çizgisi: Süper Tas. Diğer şeylerin yanı sıra, doğum günü gününde fethetti. Bir filmde olduğu gibi, zaten, ama hepsi gerçek saquon …