Saplantılı erkek dehşeti: Dövüp yüzünü usturayla kesti

Samuag

New member
Adana’da bir bayan, gördüğü şiddet niçiniyle ayrıldığı sevgilisi tarafınca usturalı taarruza uğradı.

Merkez Çukurova ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki A.O., 2017 yılında Sefer B. (31) ile bir arada olmaya başladı.

Lakin genç bayan, kıskançlık mazeretiyle şiddete uğradı. Sefer B., 5 ay daha sonra ayrılma sonucu alan bayanın peşini bırakmadı. tekrar sevgili olmak isteyen Sefer B. bedeninin her tarafına bayanın ismini ve sevgili olduğu tarihi yazdırıp bayanı rahatsız etmeye devam etti.

BACAKLARINDAN VURDU

Sefer B. ayrıldıktan daha sonra genç bayanın arabasına silahlı taarruz düzenledi. 3 yıl evvel A.O.’yu bacaklarından 4 kurşunla yaraladı.

YALNIZCA 4 AY CEZAEVİNDE KALDI

Olayın üzerine mahkeme saldırgana evvel 3 yıl 9 ay mahpus cezası verdi ondan sonrasında cezayı 2 yıl 9 ay 22 güne düşürdü. Sefer B.’nin cezaevinde yattığı 4 aylık mühlet göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

TAKİP DEVAM ETTİ

Sefer B. tahliye edildikten daha sonra yine bir arada olmak için bayanı tehdit etmeye başladı. Genç bayan 13 sefer savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Bu şikayetler sonunda genç bayana panik butonu verilip, Sefer B.’ye elektronik kelepçe takılarak uzaklaştırma cezası verildi.

ELEKTRONİK KELEPÇEYİ ÇIKARTTI

Lakin buna karşın 28 Kasım günü akşam Sefer B., A.O.’nun bir restoranda olduğunu öğrenip elektronik kelepçeyi çıkartarak restorana girdi, hanımı evvel dövdü, sonrasındasında da usturayla yüzünü keserek olay yerinden kaçtı.

bayanın yüzüne sayısız dikiş atılırken, Sefer B. polis tarafınca aranıyor.

BİRİSİ DURDURMALI

A.O. öbür bayanlar üzere ölmek istemediğini, elektronik kelepçe bulunmasına karşın taarruza uğradığını belirterek, “Kısa müddet sevgili olduk. Lakin beni daima darp edip kıskandığı için ayrıldım. Beni daima rahatsız ediyor. En son da yüzümü kesti. Artık epeyce korkuyorum. Bunu birisi durdurmalı” dedi.