Şantaj yapan eski sevgilisini yakalattı

Samuag

New member
Ankara’da oturan Y.D. (38), toplumsal medya üzerinden tanıştığı Mersin’de yaşayan Nazmi K. (30) ile sevgili oldu. bir süre internetten görüşen ve birbirlerine özel fotoğraflarını gönderen çift, çabucak sonrasında ayrıldı.

Y.D.’ye 17 Haziran’da toplumsal medyadan ileti gönderen Nazmi K., ‘Özel fotoğrafların elimde. Bana 50 bin TL göndermezsen fotoğraflarını internette yayarım’ diyerek tehdit etti. Y.D. ise parasının olmadığını lakin altın bileziklerini gönderebileceği palavrasını söylemiş oldu.

POLİSLE İŞ BİRLİĞİ

bayanın teklifini kabul eden Nazmi K., mümkün tuzağa düşmemek için bilezikleri otobüsle Adana Merkez Otogar’a göndermesini istedi. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne giderek durumu bildiren bayan, polisle iş birliği yapıp, aldığı imitasyon bilezikleri Nazmi K.’nin söylemiş olduği firmaya ilişkin otobüse verip, Adana’ya gönderdi.

Ankara polisi, Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Ofis Amirliği gruplarına durumu bildirdi. Otobüsün muavininin telefon numarasını alan Nazmi K. ise Adana’ya gerçek yola çıktı.

PAKETİ ALIRKEN YAKALANDI

Firmayla irtibata geçen polis, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda otobüse müşteri üzere binerek, Adana’ya hareket etti. Öbür grupsa otobüsteki kargoyu alacak Nazmi K.’yi otogarda beklemeye başladı. Otobüsün perona yanaşmasının akabinde muavinin yanına giden Nazmi K., ortasında Y.D.’nin gönderdiği bileziklerin bulunduğu paketi teslim aldı.

Bu sırada takipte olan polis, Nazmi K.’yi yakaladı. Polisin otobüsü takip ettiği ve Nazmi K.’nin gözaltına alındığı anlar ise kameraya yansıdı.

ÖZGÜR BIRAKILDI

Emniyete gdolayılen Nazmi K., tabirinde, “Y.D. ile sevgili olduk ve bana kendi isteğiyle fotoğraflarını gönderdi. Münasebetimiz sırasında ona modül parça olmak üzere toplam 50 bin TL gönderdim. Ayrılınca paramı geri istedim, vermeyince fotoğraflarını paylaşacağımı söylemiş oldum. Paramı geri almak için yaptım” dedi.

‘Şantaj’ hatasından adliyeye sevk edilen Nazmi K., çıkarıldığı mahkemece isimli denetim kaidesiyle özgür bırakıldı.