‘Okula gidiyorum’ diye meskenden çıktı 6 gündür haber alınamıyor

Samuag

New member
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Hoş Mahallesinde yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Karagüllü’den 1 Ekim Cuma gününden bu yana haber alınamıyor.

‘Okula gidiyorum’ diyerek meskenden çıkan Karagüllü, akşam saatlerinde ailesini arayarak arkadaşında kalacağını söylemiş oldu lakin tekrar kendisine ulaşılamadı.

Çaresizlik ortasında haber bekleyen Karagüllü’nün ailesi gözyaşları ortasında kızlarına ‘Eve dön’ davetinde bulundu.

Olayın üzerine kızının okuluna giden baba Ali Karagüllü, kızının 10 gündür okula gelmediğini ve derse girmediği vakit içinderda okul kantininde, parklarda vakit geçirdiğini öğrendi.

Emniyete kayıp müracaatında bulunan aile haber bekliyor.

“HER GÜN AĞLIYORUZ”

Kızlarının kaybolduktan daha sonra her gün ağladıklarını ve öbür çocuklarının da okula gitmediğini belirten Ali Karagüllü, “Kızımla problemimiz yoktu. Kardeşi Mehmet’le her gün okula gidiyordu. Cuma akşam meskene dönmedi. Arayıp nerede olduğunu sordum. ‘Tuğçe’nin yanında kalacağım, cumartesi geleceğim’ dedi. Bekledim gelmedi. En son ‘Baba ben sana döneceğim’ dedi tekrar haber alamadık” dedi.

Kızlarına ulaşamadıklarını söyleyen baba Karagüllü, “Ne kızım ne de arkadaşı Tuğçe’ye ulaşamıyoruz. 10 gündür okula gitmiyormuş. Okula gidip kantinde oturuyormuş. Parası yok bu kızın. 6 gündür ne yiyor ne içiyor bilmiyoruz. Telaş ediyorum. Kimler aldı götürdü kızımı bilmiyorum hepsinden şikayetçi olacağım. Şüphelendiğim kimse yok. Her gün ağlıyoruz” diye konuştu.

“MİLLET NE DERSE DESİN KIZIMIN KELAMINA GÜVENİRİM”

“Kızım dön gel evine” diyerek gözyaşları döken baba Karagüllü, “Bizden sana kasvet olmaz. Gelmeni istiyorum. Neredesin ? Sokaklarda kalmanı istemiyorum. Diğerlerine uyma, senin baban var burada. Şimdiye kadar kızıma karşı tek bir berbat kelam söylemedim. Gel kızım. Evlat acısı zordur. Bir tokat bile vurmadım. Millet ne derse desin ben kızımın lafına güvenirim. Dön bize gel” halinde konuştu.

“NE YEMEK YİYEBİLİYORUZ NE UYUYABİLİYORUZ”

Anne Saliha Karagüllü ise gözyaşları ortasında şunları söylemiş oldu: “Cumadan beri kayıp. Anne okula gidiyorum dedi gitmemiş hiç. Parklarda arkadaşıyla geziyormuş. Ne yemek yiyebiliyoruz ne uyuyabiliyoruz. Onu epey özlüyoruz. O bizim evladımız. Ufak kızım geceleri ablam diye ağlıyor. Geri dönmesini istiyorum öteki bir şey istemiyorum. Anneciğim seni hayli seviyorum. Ne olursun gel” dedi.

Manisa Vilayet Emniyet Müdürlüğü 16 yaşındaki Fatma Karagüllü’nün bulunması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.