Oğlunun intiharının akabinde kaybolan baba aracında şuuru kapalı bulundu

Samuag

New member
Aksaray’da 14 yaşındaki K.Y girdiği buhran kararı Taşpazar Mahallesindeki meskenlerinin 5. katının balkonundan atlayarak intihar etti. Ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan 14 yaşındaki K.Y burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak ömrünü kaybetti.

Olayın akabinde K.Y’nin babası Dr. T.Y dün sabah saatlerinde toplumsal medya hesabından, “Olmadı, olduramadım, olacak. Kavuşma vakti. Doğduğunda söylemiştim. Seni asla bırakmam” iletisi paylaşarak Taşpazar Mahallesindeki konutundan çıkarak aracıyla kayıplara karıştı. Paylaşımının akabinde büyük kaygı yaşayan yakınları durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. Baba T.Y emniyet, Vilayet Afet Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), 112 Acil Yardım Hizmetleri Müdürlüğü, Vilayet Emniyet Müdürlüğü, Vilayet Jandarma Komutanlığı ve Vilayet Sıhhat Müdürlüğü gruplarınca kent genelinde arandı.

SABAH SAATLERİNDE ARACINDA ŞUURU KAPALI BULUNDU

Hekim Yılmaz bugün sabah saatlerinde gece boyunca arama çalışmalarını sürdüren Vilayet Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi takımları tarafınca Pınar Mahallesi 4007 Sokakta bulundu.

Aracın içerisinde şuuru kapalı olarak bulunan tabip için polis grupları olay yerine acil ambulans istedi. Bu sırada polis takımları aracın camını kırarak kapıları açtı. Olay yerine gelen sıhhat vazifelileri, polis takımlarıyla birlikte şuuru kapalı olan tabibi araçtan çıkartarak sedyeye aldı.

Ambulansta birinci müdahalesi yapılan hekim olay yerine yakın olan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan hekimin, intihar teşebbüsünde bulunmuş olabileceği ihtimali üzerine midesi yıkanarak ağır bakıma alındı. Hekim T.Y’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis takımları araçta ve olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.