Nikki Haley, avlanan: Önce kongreden dışlandı, şimdi sahneyi Trump adına buluyor

Samuag

New member
Milwauke – Eve dön Nikki: Haley, tabii ki. Cumhuriyetçi Parti'nin başlangıçta bu günlerde düzenlenen kongreye davet etmediği Birleşmiş Milletler'in eski BM büyükelçisi. Wisconsinmeydan okumaya cesaret etmenin cezası olarak Donald Trump ön seçimlerde – ona sürekli yaşlı diyerek – geri döndü.

Birlik adına kurtarıldı

Cumartesi günü gerçekleşen saldırıdan sonra, yeni bir görev arayan eski başkanın bir kulağından hafif yaralandığı saldırıdan sonra, aslında tüm GOP'un bu zengin adamın liderliği altında birleştiğini göstermek gerekiyordu. Ve bu nedenle Haleybu arada delegelerinin oy kullanmasını serbest bırakan koz“eve gitmesine” izin verildi. Dün akşam, güvenliğe adanmış ve “başlığı” olan kongrenin ikinci gününde konuşmaya davet edildi.Amerika'yı Tekrar Güvenli Hale Getirin“, Amerika'yı tekrar güvenli hale getirelim. Haley için ayrılmış olan prestijli bir yer: akşam saat sekiz yirmide, Teksaslı senatörden hemen sonra yıldız şeklindeki sahneye çıktı Ted Cruz ve Florida valisinin önünde Ron DeSantisİlk seçim döneminin başında Trump'ın diğer büyük rakibi olan.

(açıklama)

Trump onun için tribünde

Ama her şeyden önce, tribündeki varlığıyla “onurlandırılan” Milwaukee Bucks ArenaEtkinliğin yapıldığı stadyum, ilk olarak yeni başkan yardımcısı adayı JD Vance tarafından ve ardından YMCA by the Village People şarkısı eşliğinde dans ettiği bir videoyla varlığını duyurduktan sonra, Donald Trump'ın kendisi, yaralı kulağın üzerindeki kare bandaj. Müdahalesi, bu sefer başka bir videoyla da önlendi Joe Biden: en kötü haliyle gösterildiği ve yasadışı göçün artmasından sorumlu kişi olarak gösterildiği.

Trump'tan Hoşlanmayan Ilımlı Cumhuriyetçilere Mesaj

Karşılama çok sıcaktı. Mavi çiçekli bir elbise içinde çok şık duran Haley sadece sekiz dakika konuştu, ancak çok doğrudandı ve Trump'ın davası için kesinlikle yararlıydı: “Bir şeyi açıklığa kavuşturalım, ben buradayım Donald Trump “Benim desteğim,” diye başladı etrafındaki kalabalık “ABD, ABD” diye tezahürat ederken. “Ülkemiz kritik bir anda, bir seçim yapmalıyız. Bir yıldan uzun süredir Biden'a oy vermenin Kamala Harris'e oy vermek olduğunu söylüyorum. Herkes bunun doğru olduğunu biliyor. Ve Kamala'nın sadece bir günü felaket olurdu,” dedi. “Ülkenin iyiliği için Trump'a oy vermeliyiz.” Sonra seçmenlerine, kendisini tercih edecek olan ılımlıların yüzde otuzuna döndü Donald“Trump'la her zaman aynı fikirde olmayan Amerikalılar var. Onları tanıyorum ve onlarla konuşuyorum. Mesajım basit. Ona oy vermek için her zaman onunla %100 aynı fikirde olmanız gerekmiyor. Örneğin beni ele alalım. O ve ben, anlaşamadığımız zamanlardan daha sık aynı fikirdeyiz. İkimiz de güvenli ve güçlü bir Amerika istiyoruz. Bu gece buradayım çünkü kurtarılacak bir ülkemiz var. Ve partiyi birleştirmek bunu yapmanın bir yoludur.” Daha sonra en iyi bildiği şey olan dış politikadan bahsediyor: “Ulusal güvenlik politikalarını biliyorum koz: tekrar yapacağız. Bunu hatırla Putin zamanında Kırım'ı işgal etti Barack Obamave Ukrayna ile Biden. Ama Trump Beyaz Saray'dayken hiçbir yere saldırmadı: güçlü olduğumuzu biliyordu. Güçlü bir başkan savaş başlatmaz, kendisi başlatır.”

Elbette, dış politikada şahin olarak ünlenen Haley için, Vance'in başkan yardımcısı seçimi yutması zor bir hap olmalı. İkisinin Rusya ve Ukrayna konusundaki pozisyonları birbirinden daha farklı olamazdı. Ancak Nikki hala genç, giderek Donald Trump'a benzeyen bir partide ve Cumhuriyetçi Meclis'ten uzak durmak gelecekteki siyasi kariyeri için kesinlikle sağlıklı olmazdı. Trump ona bir tane verdiği sürece.