Mendez kardeşler denetimli özgürlük isteyebilecek

Samuag

New member
Kaliforniya'daki bir yargıç, 1989'da zengin ebeveynlerinin öldürülmesi için Amerika Birleşik Devletleri'nde ünlü Mendez Kardeşler için denetimli özgürlüğe yeşil ışık verdi. Sulh yargıcı, şartlı özgürlük olasılığı olmadan ömür boyu hapis cezasına çarptırılan ve barların 35 yıl geçirmiş olan iki adamın acılarını azalttı. Bu, daha sonra özel bir komisyon tarafından karar verilecek koşullu kurtuluş için uygun hale getirir.

Karar, Erik'in ailesi ve Lyle Mendez'in serbest bırakma talebini destekledikleri ve iki kardeşin video konferans yoluyla para cezası aldığı heyecan verici bir duruşmadan sonra verildi. “Annemi ve babamı öldürdüm. Özür dilemedim. Eylemlerim için tam sorumluluk alıyorum,” dedi Lyle Mendez, duruşmada bulunan yerel yayıncı KTLA'dan bir gazeteciye göre. “Aileme beş atış yaptım ve başka mühimmat almaya gittim. Polise yalan söyledim, aileme yalan söyledim. Dürüst olmak gerekirse üzgünüm,” diye ekledi Erik.

İki adamın kuzeni Baralt, “35'in yeterli olduğuna inanıyoruz.” Dedi. “Ailemiz onları tamamen affetti. İkinci bir yaşam şansını hak ediyorlar.”