Malia Obama'nın sinemaya yeni ismi

Samuag

New member
NEW YORK – Malia Ann sinema dünyasında adını duyurmak istiyor ama bunun kendisine ait olmasını istemiyor. Eski başkanlık çiftinin kızı Barack ve Michelle Obama anne ve babasının soyadını kullanmıyor çünkü Obama kelimesinin varlığının bu 26 yaşındaki çocuğun yapmaya çalıştığı işi gölgede bırakmasını istemiyor: hikayeleri 'bir yönetmen ve yazar olarak anlatmak' olarak değil, ' kızı'.

Bu nedenle reklam panolarında onu ararsanız orada Malia Obama yazısını bulamazsınız. Malia Ann'i bulacaksınız, yani adı ve ikinci adı, ancak artık herkes onun gerçekte kim olduğunu bilse bile soyadını bulamayacaksınız. Hikaye baba tarafından “” programının son bölümünde anlatıldı.Pivot Podcast'i”, üç eski Amerikan futbol yıldızının ev sahipliği yaptığı, Channing Crowder, Fred Taylor ve Ryan Clark. “İlk filmi gitti Sundance festivali – diye açıkladı eski başkan – ve tüm bu etkinliklerde başlıklarda direktör olarak Obama adını kullanmadı”. “Ona söyledim – ekledi – senin kim olduğunu bildiklerini biliyorsun, o da şöyle cevap verdi, biliyor musun? Bu çağrışımı yapmadan bunu görmelerini istiyorum.” Amerika Birleşik Devletleri'nin en püriten bölgelerinde, İtalyanların “o benim kim olduğumu bilmiyor” ifadesi katı tepkilere neden oluyor. Burada biz çitin diğer tarafındayız, “Kim olduğumu bilmemeli.”

63 yaşındaki Obama, hem 26 yaşındaki Malia hem de 23 yaşındaki kız kardeşi Sasha'nın “ailenin şöhretine yük olma fikrinden kurtulmak istediklerini” kaydetti. Onları iki “inatçı” olarak tanımlıyor. Obama, eşi Michelle'den de söz ederek, “Bizim için zor olan şeyin onlara yardım etmek ama kızlarımızın bu konuda çok hassas olduklarının farkına varmak olduğunu” itiraf etti.

Harvard mezunu Malia, şu kişilerle çalıştı: Donald Glover kısa filmi “The Heart”taHeart, Ocak ayında Sundance'te başarıyla sahneye çıktı. Yönetmenin kendisini izleyicilere Mary Ann olarak tanıttığı bir buçuk dakikalık videoda Obama'nın kızı, filmin on sekiz dakikası boyunca “kayıp nesneler ve yalnız insanlar, bağışlama ve pişmanlık”tan bahsetmek istediğini anlatıyor. “Bu biraz garip küçük bir hikaye – diye devam ediyor – bazı açılardan annesinin vasiyetinde kendisine olağandışı bir istek bırakmasının ardından ölümünün yasını tutan bir adam hakkında bir peri masalı.” Festival bağlantısındaki yorumlar büyük ölçüde alaycı; bazıları “nihayet bunu kendi başına başardı” ve “işte dipten biri geliyor” diye yazıyor. Ancak hiç kimse Malia Ann'in kötü bir film yapması durumunda ne olacağını düşünmedi: Onun Obama'nın kızı olduğu gerçeği ona karşı kullanılacak ve yönetmen dünya çapında alay konusu olacaktı.

Glover, 2022'de Vanity Fair'e “Malia yetenekli bir insan, gerçekten hedeflerine odaklanmış ve çok çalışıyor” dedi. “Gelecekte gerçekten iyi şeyler yapabilecek kapasitede bir kişi olacağını hissediyorum. Harika bir yazma tarzı var.” Ve güçlü bir minnettarlık duygusu. Kısa filmin kapanış jeneriğinde Malia Ann, merhum büyükannesi Michelle'in annesine kendisini ve kız kardeşini büyüttüğü için teşekkür etti. Büyükannenin adı Marian Robinsonaynı zamanda Obama'lara da atfedilemez.