Londra, bir adam büyük Ben'i Filistin bayrağıyla tırmanıyor

Samuag

New member
Londra'da kaos. Bir adam İngiliz başkentinin sembolik anıtlarından birini protesto etmek için tırmandı. Filistin bayrağı ile, dünyanın her yerinden turistler tarafından en çok fotoğraflanan binalardan biri büyük saatin kulesine çıktı.

(Reuters)

Şu anda insan ya da milliyetin genelliği bilinmemektedir, ancak itfaiyecilerin ve İngiliz polisinin birkaç aracı yerinde müdahale etti. İtfaiyeciler, adamı büyük Ben'den inmeye ve onu kurtarmaya getirmeye ikna etmek için hareketli bir ölçek çekti.

(Reuters)

Sosyal ağlardaki bazı videolar, Elizabeth Kulesi'nin çırılmasına yerleştirilmiş bir bireysel bir çıplak ayakla, bayrağı tutan birkaç metre yüksekliğinde gösteriyor.

Londra Met polisi sözcüsü: “7.24'te ajanlar, Elizabeth kulesine parlamento evlerinde tırmanan bir adam tarafından uyarıldı. Ajanlar yerinde ve kazayı güvenli bir sonuca varmak için çalışıyor. İtfaiyeciler ve ambulans hizmeti tarafından destekleniyorlar”.

(Reuters)

Bu arada, Westminster Köprüsü'nün kuzey ucunda yer alan Bridge Street, acil servislerin kazayı yönetmesine izin vermek için kapatılırken, Londra İtfaiyesi (LFB) sözcüsü Lambeth İtfaiyecileri, Chelsea, Soho ve Islington'dan ekiplerin konuşlandırıldığını söyledi. Kalabalık bir polis kordonundan gözlemlerken, en az dokuz acil servis aracı Londra'nın merkezindeki yolu çevreledi.

(Reuters)

Filistin Aksiyon Grubu Golf Turnberry Field'da “Gazze Satılık Değil” yazdığını iddia ederken, adam Torre del Big Ben'e tırmanırken görüldü Donald Trump İskoçya'da. Protesto eyleminin bir görüntüsünü paylaşarak grup X'e yazdı: “Trump Gazze'yi mülk olarak ele almaya çalışırken, kendi mülkünün elinde olduğunu bilmeli”.

Konular