Kuyumculardan altın önerisi: Orta ve uzun vadede risksiz bir yatırım, alınabilir

Professional

New member
Karadeniz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Lideri ve Yazıcıoğlu Şirketler Kümesi İdare Heyeti Lideri İlhan Yazıcıoğlu, önümüzdeki süreçte dövizde dalgalanma olma ihtimalinin düşük olduğunu belirterek, “2018 fiyatlarına bakılırsa batığımız vakit şu anda doların olması gereken kuru 11,5-12 lira civarında. O da şu an da bu ortalara geldi. Bundan daha sonra ben piyasada fazlaca büyük bir dalgalanma olacağını sanmıyorum. Şayet siyasi istikrar sürer, devam ederse bu bantlarda devam eder diye düşünüyorum” dedi.

“RİSKSİZ OLMASINDAN ÖTÜRÜ ALTIN ALMALARINI ÖNERİYORUZ”

Yatırım konusunda vatandaşlara tekliflerde de bulunan Yazıcıoğlu, “Altın orta ve uzun vadede yatırımcının en sağlam limanı olmuştur. Vatandaşlarımıza risksiz olmasından dolayı altın almalarını öneriyoruz. Yaklaşık 2,5-3 seniçin beri pandemi kurallarından dolayı beşerler tam istenildiği üzere düğünler yapamıyorlar lakin buna karşın hayat devam ediyor. Yaz dönemi ile kış dönemi içinde mukayese yaptığımız vakit yaz dönemi düğünlerden dolayı biraz daha hareketli oluyoruz. Kışın bu cins hareketlerle beşerler yatırımlarını altına da yönlendirebiliyorlar. Kısa müddette olsa geçişlerden bir hareketlilik oluyor fakat genel itibariyle yazın hareketlenme daha fazlaca oluyor diyebilirim.”