Gisèle Pelicot'un kızı: “Babam tehlikelidir, hapishanede ölür”

Samuag

New member
Programa “Hapishanede ölmeli. O tehlikeli bir adam” dedi. Bugün İle ilgili BBC Radyo 4 kızı Dominique Pelicothüküm giymiş Fransa Karısına ilaç verene 20 yıl hapis Gisele 10 yıl boyunca ona tecavüz ettirerek en az 50 erkek tarafından.

Röportajda, Caroline Darian istismarı, annesinin çektiği çileyi, kendisi de mağdur olma korkusunu, iki kadının yeniden doğuş yolculuğunu nasıl öğrendiğini, babasına kısaca “Dominique” diyerek, zorlukla anlatıyor.

Pelicot meselesi

Muhabirimiz Anais Ginori'nin yazdığı, Michela Marzano'nun yorumuyla – Editoryal koordinasyon Carlo Bonini. Multimedya koordinasyonu Laura Pertici. Prodüksiyon Gedi Görsel

15 Aralık 2024

Hayatı Kasım 2020'de bir Pazartesi akşamı değişti: “Annem bana, Dominique'in farklı erkeklerin ona tecavüz edebilmesi için yaklaşık 10 yıldır kendisine ilaç verdiğini keşfettiğini söyledi. O anda normal bir hayatı kaybettim. ” diyor Caroline, şu anda 46 yaşında. “Çığlık attığımı, ağladığımı, hatta ona hakaret ettiğimi hatırlıyorum” diyor. “Deprem gibiydi. Bir tsunamiydi.”

Dört yıldan fazla bir süre sonra Darian, babasının “hapishanede ölmesi gerektiğini” söyledi. işlem Sadece istismar meselesini değil aynı zamanda kimyasal maddelere maruz kalma meselesini de ön plana çıkardı; Caroline Darian bu konu üzerinde özellikle gençler arasında farkındalık yaratmaya karar verdi, çünkü mağdurların çoğunluğunun saldırıları hatırlamaması ve belki de hatırlamaması nedeniyle. hatta uyuşturulmuş olduğumu fark ettiğimi fark ettim.