Geniş Dünyası ve Uzuuun Öyküsü yardımıyla Saatlerce Oynasak da Bir Türlü Bitiremediğimiz 10 Oyun

Bakec

New member
Uzun öyküleri, nazaranvleri ve açık dünyaları ile birtakım oyunları bitirmek neredeyse imkansız hale geliyor. Gerek nazaranvleri, gerekse açık dünyaları ile oynamaya doyamadığınız 10 üretimi listeledik. Keyifli okumalar!

1. Monster Hunter: World

Canavar avlamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Uzun bakılırsavleri ve oynanış müddetiyle Monster Hunter: World, listemizde yer almayı başardı. Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz arkadaşlarınızla birlikte soluksuz maceralara adım atabilirsiniz. Tüm oyunu sömürmek isteyenlerin en az 250 saati gözden çıkarması gerekecek.

2. Stardew Valley

Çiftçilik ve hayat simülasyonu olarak isimlendirilebilecek Stardew Valley, tam bir vakit sömürücüsü. Kendi çiftliğiniz kurmak, misyonlara atılmak ve adeta ikinci bir ömür sürmek isteyenler için bulunmaz bir nimet. En az 100 saatlik tarla başı macerası sizleri bekliyor.

3. The Witcher 3: Wild Hunt

her insanın aklında birebir müzik, lisanlara destan The Witcher 3 aşkı! Saatleri sömüren bu oyunda upuzun bir açık dünya ve mükemmel bakılırsavler sizleri bekliyor olacak. 120 saatten çok oynanış müddetiyle listemize katiyetle giriyor.

4. Crusader Kings III

Strateji oyunu denince akla gelen serilerden Crusader Kings, yeni oyunuyla size uzun soluklu bir oynanış mühleti sunuyor. Orta çağ simülasyonunda bakalım ne kadar uzun müddet hayatta kalabileceksiniz! 200 saatten çok oynanış mühleti sizleri bekliyor olacak.

5. Fallout 4

Kocaman açık dünyası ve her yerden fışkıran nazaranvleri ile Fallout 4, pek uzun ve oynamaya doyamayacağınız bir imal. Bitirmek için günler, hatta aylar harcamak gerekebiliyor. 200 saati aşkın bir oyun müddeti bulunuyor.

6. Assassin’s Creed Odyssey

Antik Yunan ile suikastçileri birleştiren Assassin’s Creed Odyssey, kocaman açık dünyası ve bu dünyanın içerisindeki vazifeler ile nam salmayı başarmış bir üretim. Serinin öteki oyunlarına oranla daha büyük bir haritaya ve daha uzun bir kıssaya sahip olması onu 150 saati aşkın bir cümbüş durağı yapmaya yetiyor.

7. Elden Ring

Son devirlerin tanınan oyunu Elden Ring, zorluğu ile ön plana çıkan ve bitirmesi nitekim güç bir oyun. kuvvetli Boss savaşları ve keşfedilmeye hazır dünyası yardımıyla en az 150 saatlik bir oyun tecrübesi sunuyor.

8. The Elder Scrolls V: Skyrim

Listedeki ikinci Bethesda oyunu. The Elder Scrolls V: Skyrim, şimdiye kadar karşımıza çıkmış en uzun nazaranvlere ve öyküye sahip üretim olarak biliniyor. Hala daha yeni nazaranvler ve gizemler keşfedilmeye devam ediyor. 300 saati aşkın bir oynama ömrü bulunmakta.

9. No Man’s Sky

Yavaş yavaş toparlanmaya başlayan No Man’s Sky, uzayın derinliklerine adım atabileceğiniz ve farklı gezegenlere gidebileceğiniz uçsuz bucaksız bir oyun. Öykü bakılırsavleri ve yan nazaranvler ile birlikte yaklaşık 200 saatlik bir oynanış vaat ediyor.

10. Grand Theft Auto V

normal olarak lsitemizde yer alacaktın GTA V. Her ne kadar kıssa kısmı 30-40 saat civarında bitse bile dopdolu açık dünyası ve keşfedilmeye hazır yan içerikleriyle oynanış müddetini 3’e katlamayı başarıyor.