Samuag
New member
Gazze İnsani Vakfı (GHF), bugün yardım dağıtım alanlarının daha fazla sayıda insanı barındırmak için gerekli lojistik faaliyetlere izin vermek için operasyonel olmayacağını açıkladı. İsrail Times bunu rapor ediyor. Karar, dün gerçekleşen gıda dağıtım bölgesine yarım km uzaklıktaki 27 ölümle ikinci “ekmek katliamı” ndan sonra geliyor.
Rafah, ikinci ekmek katliamı. Tanıklar: “IDF bizi vurdu, 600 metreye süründüm”
Muhabirimiz Fabio Tonacci tarafından
04 Haziran 2025
Bu şekilde, İsrail Ordusu (IDF) açıklandı – bu da “yerleşik yollara yaklaşan şüphelilere” karşı ateş ettiğini itiraf etti – Perşembe günü operasyonların yeniden başlamasından önce sitelere daha güvenli erişim yolları hazırlamak için zamana sahip olacak. Bu arada, bir IDF sözcüsü Filistinlilere, dağıtım alanlarına yol açan yollardaki geçişin bu sokaklar savaş alanları olarak kabul edildiği için yasaklanacağı konusunda uyardı.
Rafah, ikinci ekmek katliamı. Tanıklar: “IDF bizi vurdu, 600 metreye süründüm”
Muhabirimiz Fabio Tonacci tarafından
04 Haziran 2025

Bu şekilde, İsrail Ordusu (IDF) açıklandı – bu da “yerleşik yollara yaklaşan şüphelilere” karşı ateş ettiğini itiraf etti – Perşembe günü operasyonların yeniden başlamasından önce sitelere daha güvenli erişim yolları hazırlamak için zamana sahip olacak. Bu arada, bir IDF sözcüsü Filistinlilere, dağıtım alanlarına yol açan yollardaki geçişin bu sokaklar savaş alanları olarak kabul edildiği için yasaklanacağı konusunda uyardı.