Eski erkek arkadaşı tarafınca dövülüp araçtan atıldı

Samuag

New member
Gaziantep’te yaşayan Nuray Koçak (46) eski erkek arkadaşı Hasan S. tarafınca dövülüp araçtan atıldı.

Olay, 1 Eylül’de Şahinbey ilçesi Yeşilsu Mahallesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 6 yıl evvel eşinden boşanan 3 çocuk annesi Nuray Koçak, yürüyüş yapmak için çıktığı parkta eski erkek arkadaşı Hasan S. ile karşılaştı.

Hasan S., Koçak’ı meskenine bırakacağını söyleyerek aracına bindirdi. Arabası farklı bir istikamete süren Hasan S. ile Nuray Koçak içinde çıkan tartışmanın büyümesi üzerine şoför, bayanı araçtan attı. Akabinde araçtan inen Hasan S., yerde kanlar ortasında yatan Nuray Koçak’ı tekmelemeye devam etti.

“YAKALANMADAN MESKENDEN ÇIKAMAYACAĞIM”

Hasan S., burnu kırılan yüzünde ve bedeninde sıyrıklar oluşan Nuray Koçak’ı bir daha aracına alıp, hastanenin önüne bıraktı. Darp raporu alıp, savcılığa cürüm duyurusunda bulunan Nuray Koçak, “Artık bu adamı benden uzaklaştırmalarını istiyorum. Yaptığının cezasını çeksin. Benim kimsem yok diye ölmek zorunda değilim” dedi.

Hastanede tedaviye alınan Nuray Koçak, bir gün daha sonra taburcu edildi. Savcılığa giderek kabahat duyurusunda bulunan Koçak, Hasan S.’nin yakalanmadan konuttan çıkamayacağını söylemiş oldu.

“POLİSLERE SESLENDİM SESİMİ DUYURAMADIM”

Doğum gününde eski sevgilisi tarafınca tekme tokat dövülen Nuray Kolçak, “Parka yürümek için çıkmıştım. Beni konuşmak için çağırdı, otomobiline bindim. O sırada gaza basıp hareket etti. Yolda polislere seslendim sesimi duyuramadım” dedi.

“KİMSEM YOK DİYE BU FORMDA ÖLMEK İSTEMİYORUM”

Hasan S. hastaneye gelerek Nuray Kolçak’ı şayet kendisinden şikayetçi olursa öldürmekle tehdit etti.

Ölmek istemediğini belirten Nuray Koçak, “Beni burada öldür diye bağırdım. Beni hastanenin önüne attı, al burada geber, sahiplerin gelsin seni kurtarsın dedi. daha sonrasında ben hastanede yatarken de oraya geldi ve kapıdan bana ‘Şikayetçi olmadın değil mi?’ diye sordu. ‘Sana bir şey sorarlarsa düştüm diyeceksin’ dedi. ‘Benden şikayetçi oldun sen bu dava burada bitmez seni öldüreceğim bu senin yeterli günlerin’ dedi ve gitti” halinde konuştu.

Savcılığa şikayette bulunan bayan, “Bu kaçıncı darp edilişim, canıma tak etti artık. Huzurum bitmiş durumda. Ben artık bu adamı benden uzaklaştırmalarını istiyorum. Yaptığının cezasını çeksin. Benim kimsem yok diye ölmek zorunda değilim” dedi.

“CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK”

Nuray Koçak, 3 çocuğu ile yalnız olduğunu ve can güvenliğinin olmadığını belirten Koçak, şöyleki devam etti:

“Ertesi gün hastaniçin çıkıp konuta geldim. Çocuklarım hayli korkmuştu kızım anne seni bu biçimde mi nazarancektim diye başını duvarlara vurdu. Ben ölürsem 3 tane çocuğuma kim bakacak. Çok korkuyoruz. Ben daha evvel şikayet etmiştim. Arabasından silahı alındı. Beni aradı, benim silah bulamayacağımı mı zannettin dedi. Nasıl korkmayalım bu biçimde bir beşerden. Artık ömrümüzden telaş ediyoruz.”