Düğün daha sonrası cümbüş kabusa döndü: Damat bacağından vuruldu

Samuag

New member
İzmir’de evlenen bir çiftin arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye gittikleri yerin çıkışında ‘niçin sormadan hesap ödedin?’ tartışması çıktı.

Kümenin kendi içindeki tartışmaya cümbüş yerinin bakılırsavlileri de karıştı ve çıkan arbedede bir arkadaşıyla dövülen damat Ali Sert (29), akabinde tabancayla vurularak sol bacağından yaralandı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Olay, geçen cuma günü Konak ilçesi Alsancak semtindeki bir cümbüş yerinin önünde gerçekleşti.

Bir kargo firmasında kurye olarak çalışan Ali Sert ile Betül Sert (34), geçen cuma günü evlendi. Eğlenmek için bir ortaya gelen kümeden bir kişi, gecenin sonunda düğün ikramı olduğunu söyleyerek hesabın tamamını ödedi. Saat 02.30 sıralarında çift ile birlikte eğlenmeye gelen kümeden diğer bir kişi ise yerin kapısında ‘niçin sormadan ödedin?’ diyerek hesabının diğer birisi tarafınca ödenmesine itiraz etti.

Yerin önünde küme kendi içinde tartışmaya başladı. Bu sırada yerin güvenlik bakılırsavlileri olaya müdahale ederek, kendi içinde tartışan kümesi işletme önünden uzaklaştırmak istedi. Akabinde olay, iş yeri çalışanları ile küme içinde arbedeye dönüştü. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean görüntülendi.

DAMAT VURULDU

Argümana göre, yerde çalışan güvenlik nazaranvlileri düğün cümbüşüne katılmak üzere gelen çiftin arkadaşı Ali Demirel’i (26) dövdü. Damat Ali Sert arkadaşını kurtarmak için hengamenin ortasına daldı.

Bu kere de Ali Sert’e yönelen küme, arkadaşını kurtarmak isteyen damada tekme tokat saldırdı. kuvvetlikle kümenin elinden kurtulan Ali Sert uzaklaşmak isterken Muhammed D. tarafınca sol bacağından tabancayla vuruldu.

Kendi imkanlarıyla arabayla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Ali Sert, tedaviye alındı. Olay daha sonrası söz veren Ali Sert hem yer çalışanlarından birebir vakitte kendisini vuran Muhammed D.’den şikayetçi oldu.

Polis Muhammed D.’yi kısa müddette yakalayarak gözaltına aldı. Süreçleri daha sonrası adliyeye sevk edilen Muhammed D., nöbetçi sulh ceza hakimliğince isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı. Hengamede tekme ve tokatların maksadında kalan Ali Demirel ise olayın akabinde hastanede tedavi oldu. Demirel’in şikayetçi olmadığı öğrenildi.

“ARKADAŞIMI BIRAKIN DEYİNCE BANA DA SALDIRDILAR”

En memnun gününde kabusu yaşadığını söyleyen Ali Sert, o anları DHA’ya anlattı.

Sert, “Arkadaşımı dövüyorlardı. Ben ‘Bırakın arkadaşımı yazık günah vurmayın’ dediğim anda topluluk bana da saldırdı. Bir biçimde kendimi kurtardım. Onların içinden sıyrıldım. Güvenlik kamerası imajlarında de görülüyor. Saldıran kümedeki bir kişi, tabancayla bana geriden ateş etti. Ben bir daha yere düşmedim. Bir biçimde arabaya bindim. Hastanede tedavimi yaptırdım. Polise şikayetçi oldum” dedi.

“GÜVENLİKLERİN ORTAYA GİRMESİYLE HER ŞEY KABUSA DÖNDÜ”

Her şey fazlaca hoş giderken bu biçimde bir olayın yaşandığını söyleyen Sert, “Çok hoş eğleniyorduk. Yerde bir sorun çıkarmadık. Hesaba itiraz etmedik, ödedik. Kendi ortamızda tartışırken güvenliklerin ortaya girmesiyle her şey kabusa döndü” diye konuştu.

Eşinin de hayli üzgün olduğunu vurgulayan Ali Sert, “Verilmiş sadakamız varmış, kurşun yumuşak dokuda kaldı. Rastgele bir kalıcı hasarımız yok. Bunu da atlatacağım. Adalet yerini bulsun. İzmir’in göbeğinde bana resmen ateş edildi. O mermi benim bacağım yerine kalbime, eşime yahut bir arkadaşıma da gelebilirdi. Bize ateş edilmesine mana veremedim” dedi.