CarrefourSA “Bayilik” sistemiyle büyümeye devam ediyor

Ethereum

New member
Sabancı Holding ve Carrefour Küme iştiraki CarrefourSA, küçük esnafı desteklemek ve girişimcilere perakende bölümünde bir fırsat sunmak maksadıyla başlatmış olduğu Bayilik sistemine büyük bir ilgi nazaranrek bir yılda 60 bayi sayısına ulaştı.

BULUT BATUM: 2022’DE 250 BAYİ HEDEFLİYORUZ

Bayilik sistemine ait yaşanan gelişmeleri kıymetlendiren CarrefourSA İcra Şurası Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum, şunları aktardı:

“Yeni Jenerasyonun Sabancısı vizyonuyla müşterilerimize gerçek eser ve kaliteli hizmet sunabilmek için yeni marketler açmayı sürdürüyoruz. Bunu da Bayilik sistemiyle gerçekleştiriyoruz. Bayilik sistemiyle küçük esnafımızı sürdürülebilir gelişime sahip olan CarrefourSA’nın marketler zincirine dahil ediyoruz. Edirne’den Ardahan’a, Türkiye’nin dört bir yanından bayilik başvurusu alıyoruz ve bunların her birini değerlendirmeye çalışıyoruz. Gelecek yıl bayilik sistemi, market ağımızı büyüten ana ögelerden biri olacak. Gayemizi 2022 yılında 250 bayi sayısına ulaşmak.”

“KADINLAR, BAYİLİK SİSTEMİNE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR”

“Bayilik sistemi, bilhassa bayan girişimcilerden büyük büyük ilgi görüyor” diyen Bulut Batum, mevcut faaliyet gösteren 60 bayinin 10’unun bayan yöneticiler tarafınca yönetildiğini, bayanların ekonomik döngüye katılarak katma bedel sağlamak hedefiyle bayi olmayı istediklerini lisana getirerek; “Kadın istihdamına dayanak veren ve bayanların mesleklerinde yükselmesi için programlar yürüten bir perakende markası olarak bayilik sistemine bayanların ilgisinden son derece memnunuz” dedi.

“BAYİLERİMİZE HAKİKAT TİCARET YAPMA İMKÂNI TANIYORUZ”

“Motivasyonu yüksek olan, mahallî bir market sahibi yahut farklı bir bayiliği olup kazan – kazan alakasına dayalı bir işletme açmak isteyen, müşteri hizmetlerinde yetenekli olup idare marifeti bulunan, ticaret yapmak için rastgele bir sicil manisi olmayan her adayı değerlendirmeye alıyoruz. Başvurdukları kentlerin vilayet yahut ilçe merkezlerinde kuvvetli bir lokasyona sahip, gerekli teminatı karşılayabilen ve en az 1 yıllık şirket sahipleriyle görüşüyoruz” diyen CarrefourSA İcra Şurası Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum, CarrefourSA Ailesi’ne katılmak isteyenlere pozisyonuna göre Küçük ve Üstün formatında market açma fırsatı sunarak rekabette bir adım öne geçmelerini sağladıklarını belirterek; “CarrefourSA bayisi olanlara CarrefourSA markası altında perakende dalında yanlışsız ticaret yapma imkânı tanıyoruz” halinde konuştu.