Bursa’da ‘büyü cinayeti’ şüphelisinin cebinden 100 kişilik mevt listesi çıktı

Samuag

New member
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde arkadaş katilinin cebinden 100 kişilik vefat listesi çıktı.

Olay Değirmenlikızık Mahallesi 2’nci Dalyan Sokak’ta meydana geldi.

Adem Karasaç, kendisine büyü yaptığını düşündüğü arkadaşı Selahattin İskender’in meskenine gitti.

Burada İskender ile tartışan Karasaç, yanında getirdiği pompalı tüfekle arkadaşına ateş etti. İskender, kanlar ortasında yere yığılırken, Karasaç ise koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Etraftakilerin ihbarı üzerine bölgeye epey sayıda polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Selahattin İskender, sıhhat gruplarınca olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İskender, burada tabiplerin yaptığı tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı.

100 KİŞİLİK VEFAT LİSTESİ ÇIKTI

Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Adem Karasaç, Yıldırım Cürüm Tedbire ve Soruşturma (SÖS) Ofis Amirliği takımlarınca hata aleti olan pompalı tüfekle yakalanarak, gözaltına alındı.

Karasaç, birinci süreçlerinin akabinde Cinayet Ofis Amirliği gruplarına teslim edildi. Emniyette üst araması yapılan şüphelinin cebinden, tanıdığı 100 kişinin isminin yazılı olduğu liste çıktı. Karasaç, listedekilerin kim olduğunu soran polis gruplarına, öldürmek istediği şahısların listesi olduğunu söylemiş oldu.

‘MUTSUZ OLMAM İÇİN BÜYÜ YAPTI’

Ruhsal rahatsızlığı olduğu öne sürülen Adem Karasaç, emniyetteki birinci sözünde, “Selahattin’in benimle sorunları vardı. Mutsuz olmam için bana büyü yapmıştı. Ben de bana büyü yaptığı için onu vurdum” dedi.

Emniyetteki süreçlerinin akabinde dün adliyeye sevk edilen Karasaç, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten adam öldürmek’ cürmünden tutuklandı.