Boşanma etabındaki eşine sokak ortasında dehşeti yaşattı: Yaklaşırsanız sizi de vururum

Samuag

New member
Kocaeli’nin Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde, G.C. isimli bayan yolda yürürken boşanma evresindeki eşi Y.C. ile karşılaştı. bir müddet konuşan ikili içinde tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi ile Y.C., eşini sokak ortasında döverek yanında getirdiği silahla ateş etmeye başladı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan bayan, kanlar ortasında yere yığıldı. Silah seslerini duyup dışarıya çıkan vatandaşlar olaya müdahale etmek isteyince, gözü dönmüş koca silahı bu sefer de yardıma gelen vatandaşlara doğrulttu. Yaralı hanımın eşinin elinden silahı almasıyla bir arada atılım yapan vatandaşlar, Y.C.’yi yakaladı.

İhbar üzerine adrese sıhhat ve polis grupları gelirken, yaralıya birinci müdahale olay yerinde yapıldı. ondan sonrasında ambulansa alınan bayan, tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Eşini silahla yaralayan şahsı gözaltına alan polis grupları, olayla ilgili inceleme başlattı.

“SİLAHI BİZE DOĞRULTTU, ‘YAKLAŞIRSANIZ SİZİ DE VURURUM’ DEDİ”

Konutunda dinlenirken bir anda 3-4 el silah sesi duyduğunu belirten Öztürk Keleş, “Peşine bir bayan bağırtısı geldi. Kendimi bir anda dışarıya attım. Buraya geldiğimde bayanla adamın boğuştuğunu gördüm. Biraz yaklaşınca kanları gördüm, hanımın vurulduğunu fark ettim. bayanı kurtarmak için yaklaştık, adam silahı bize doğrulttu. ‘Yaklaşırsanız sizi de vururum’ diyince temkinli davranıp yavaş yavaş müdahale etmeye çalıştık. Benim öteki bir arkadaşım daha vardı, o da karşı taraftan geldi. Onunla göz göze geldik. Bayan adamın elinden bir anda silahı aldı, geriye gerçek attı. Silahtan kurtulunca ben çabucak şahsın üzerine çullandım. Etkisiz hale getirdik” dedi.