Benjamin Netanyahu gece kalp sorunları nedeniyle ameliyat oldu: kalp pili takıldıktan sonra başbakan gözetim altında

Samuag

New member
The Times of Israel’in haberine göre İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ramat Gan’daki Sheba Tıp Merkezi’nde kalp pili implantasyonu için başarılı bir ameliyat geçirdi. Hastane, ameliyatın sorunsuz ve sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirterek, başbakanın durumunun iyi olduğunu ve Sheba’daki kardiyoloji servisinde gözlem altında tutulacağını sözlerine ekledi.

Ülkede on binlerce insan adalet reformunu durdurmak için bir başka protestoya katılırken, geceki müdahaleyi Facebook profilindeki kısa bir videoyla duyuran Netanyahu’nun kendisiydi.

Bir hafta önce, İsrail cumhurbaşkanı hastalandıktan sonra hastaneye kaldırıldı, bu durumda doktorlar kardiyak izleme için bir holter monitör takmayı seçerek dehidrasyondan bahsettiler.

Netanyahu videoda, “Bir hafta önce bana bir izleme cihazı takıldı, bu akşam bip sesi çıkardı. Bir kalp pili takmam gerekiyor ve bunu bu gece yapmam gerekiyor.” “Kendimi harika hissediyorum – onun sözleri – ama doktorlarımı dinlemek zorundayım.”