Akşener’den Elmalı Davası’ndaki tahliye sonucuna reaksiyon

Samuag

New member
Son dakika haberi!

YETERLİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, partisinin küme toplantısında konuştu.

Akşener konuşmasına, Antalya’da iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu savıyla tutuklanan annenin ve çocukların üvey babasının isimli denetimle hür bırakılmasına reaksiyon gösterek başladı.

Hukuka olan inancın pamuk ipliğine bağlı olan bir devirde bulunulduğunu söyleyen Akşener, ”Bu insanlıktan mahrum, hukuk rezaleti kararda hisse sahibi olan herkesi Allah’a havale ediyorum. Yazıklar olsun. İktidarı uyarıyorum, ‘milletin vicdanı ile oynamayın” diyerek süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

DANIŞTAY’DAN ‘İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’ KARARI

Danıştay 10. Dairesi, İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme sonucunın yürütmesinin durdurulması istemini oy oldukçaluğuyla reddetti.

sonucu fantastik olan tanımlayan Akşener, millet iradesi ve Meclis’in devre dışı bırakıldığını söyleyerek ”Sonuna kadar ‘İstanbul Mukavelesi yaşatır’ demeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YKS SORULARI

Yaklaşık 2 milyon 600 bin öğrencinin girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ait de konuşan Akşener, ”Siz bu öğrencilere niye bu biçimde gıcık oluyorsunuz. Öğrencilerimizin önüne getirilen soruların sıkıntı olmasının niçini nedir. Bu çocuklar size ne kötülük yaptı” diyerek reaksiyon gösterdi.

KANAL İSTANBUL TARTIŞMASI

Siyasette Kanal İstanbul tartışması sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP’yi eleştirirerek, ‘Yatırımcıları tehdit ediyorlar. Geldiğimizde size ödeme yapmayacağız’ diyorlar. Söke söke bu paralar memleketler arası tahkim yoluyla sizden alınır” demesinin akabinde DÜZGÜN Parti’den reaksiyon geldi.

Akşener, ”Milletin adamı diyorlar fakat oysa Tahkim’in avukatıymış. Senin bakılırsavin milletin hakkını söke söke almaktır” dedi.