Ailesini katleden çocuğun sözü ortaya çıktı

Samuag

New member
Ordu’nun Korgan ilçesinde ailesinden 4 kişiyi vurarak üçünün vefatına niye olan 14 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Ordu’nun Korgan ilçesine bağlı Zirve Mahallesi’nde meydana gelen cinayetle ilgili edinilen bilgiye nazaran, Tokat’ta emniyet mensubu olan Cemalettin Y., fındık hasat dönemi için ailesiyle birlikte memleketlerine geldi. Bahçeye gitmek için hazırlanan aile ile ailenin 14 yaşındaki çocukları içinde argümana göre fındık toplaması problemi yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti.

FINDIK TOPLAMA TARTIŞMASININ SONU CİNAYET OLDU

Edinilen bilgiye nazaran, Tokat Turhal’da misyonlu polis memuru Cemalettin Y., fındık hasat dönemi için ailesiyle bir arada memleketi Ordu Korgan’a geldi. Bahçeye gitmek için hazırlanan aile ile ailenin 14 yaşındaki çocukları içinde teze bakılırsa ‘fındık toplaması meselesi’ yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.Y. (14), babasının tabancasını alarak babasına, ağabebir daha, annesine ve anneannesine ateş etti.

Olay daha sonrası anne Rahime Y. (41) ve anneanne Cennet G. (64) olay yerinde ömrünü kaybederken, ağır yaralı olan ağabey Murat Y. (18) ve baba Cemalettin Y. (49) ise evvel Korgan Devlet Hastanesi, akabinde ise Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ağabeyi Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken hayatını kaybetti.

RUHSAL BASKIYA UĞRADIĞINI SÖYLEDİ

Olay daha sonrası F.Y. isimli çocuk, polis gruplarınca gözaltına alındı. Dün gece saatlerinde mahkemeye çıkartılan F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Birinci tabirinde ailesinin kendisine uzun vakittir ruhsal baskı yaptığını ve fındık toplamayı sevmediğini şu biçimde anlattı:

”Ben ailem tarafınca uzun vakittir ruhsal baskıya uğruyorum. Bu baskıda şiddet yok lakin bilhassa annem bana daima makus davranıyor, beni sevmediğini düşünüyorum. Bu durum uzun vakitten beri devam ediyor. Bu da benim içimde bir kin biriktirmeme sebep oldu.”

BABANIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Hayatlarını kaybeden anneanne Cennet G., anne Rahime Y. ve ağabey Murat Y. için Korgan ilçesindeki Merkez Mescidi’nde cenaze merasimi düzenlendi. Üç cenaze, öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının akabinde aile kabristanlığına defnedildi. Öte yandan hadisede ağır yaralanan baba Cemalettin Y.’nin Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.