Samuag
New member
“Durum A Gazze Felakettir. Yardım, engeller olmadan derhal gelmelidir. Durumu değiştirmek için baskı gereklidir. Dernek anlaşmasının 2. maddesine uygunluk revizyonu yapmak için güçlü bir çoğunluk vardır. İsrail Ve şimdi başlatacağız. “Yüksek AB temsilcisi bunu söyledi Kaja Kallas Dış Konsey-Difesa'nın sonunda. Talep Hollanda'dan başlamıştı ve – öğrendiğimiz kadarıyla – 17 üye ülke lehte olduklarını söyledi. Bunlar arasında, örneğin Polonya, Fransa, İspanya, İrlanda, Belçika ve İsveç. Diplomatik kaynaklara göre İtalya ve Almanya revizyona karşı taraftı. Karar komisyona bağlıdır, ancak amaç, AB yöneticisinin görmezden gelmesi zor olacak konseyde olumlu bir çoğunluğun varlığını görmekti.
“Bu egzersizi başlatıyoruz ve bu arada yardımın kilidi İsrail tarafından açılacağını umuyoruz.” Yetkili, “Durumun sürdürülemez olduğunu, insanlara yardım etmek istiyoruz, çünkü binlerce sınır kamyonu var, yardım AB tarafından finanse ediliyor ve üye devletlerin inceleme ile İsrail'e göndermek istedikleri mesajın bir parçası.” Dedi. Şiddet içeren yerleşimcilere yaptırımlara gelince, Kallas “tartışma gerçekleşti, iş yapıldı”, ancak “bir üye devlet tarafından” engellendi. Macaristan olurdu.

“Bu egzersizi başlatıyoruz ve bu arada yardımın kilidi İsrail tarafından açılacağını umuyoruz.” Yetkili, “Durumun sürdürülemez olduğunu, insanlara yardım etmek istiyoruz, çünkü binlerce sınır kamyonu var, yardım AB tarafından finanse ediliyor ve üye devletlerin inceleme ile İsrail'e göndermek istedikleri mesajın bir parçası.” Dedi. Şiddet içeren yerleşimcilere yaptırımlara gelince, Kallas “tartışma gerçekleşti, iş yapıldı”, ancak “bir üye devlet tarafından” engellendi. Macaristan olurdu.