2 yaşındaki kızını pencereden atarak öldürdü, ‘Cinler istedi’ dedi

Samuag

New member
Tekirdağ’da kan donduran bir olay yaşandı.

Çorlu ilçesinde, eşinden boşanma kademesinde olan Ümmühan Dumanlıoğlu (31), kızı Ayşegül’ü (2) ikinci kattaki konutun penceresinden atıp öldürdü.

Ümmühan Dumanlıoğlu, geçimsizlik yaşadığı eşini 1,5 yıl evvel terk edip, kızı Ayşegül’ü de yanına alarak, annesinin meskenine taşındı.

Eşi ile boşanma kademesinde olan ve ruhsal sıkıntılarının bulunduğu öne sürülen Ümmühan Dumanlıoğlu, 9 Haziran’da, kızı Ayşegül’ü 2’nci kattaki dairelerinin penceresinden attı.

Ayşegül, ağır yaralanırken, Dumanlıoğlu da sokakta yerde yatan kızının yanına gitti. Olayı gorenlerin ihbarı üzerine bölgeye sıhhat grupları sevk edildi.

Sıhhat bakılırsavlilerinin birinci müdahalesini yaptığı Ayşegül, Çorlu Devlet Hastanesi’ne, buradan da Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gdolayıldü. Tedaviye alınan Ayşegül, hekimlerin tüm gayretlerine karşın 12 Haziran’da ömrünü kaybetti.

”CİNLER SÖYLEDİ, AŞAĞI ATTIM”

Polisin gözaltına aldığı Ümmühan Dumanlıoğlu, emniyetteki süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmek’ hatasından tutuklandı.

Dumanlıoğlu’nun, tabirinde, “Kızımla bir arada annemin konutunda yaşıyoruz. Annem mutfağa girdiğinde ben oturma odasına kızımla geçtim. Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söylemiş oldu. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğine söylemiş olduler. Ben de kızımı alıp, cama geldim; kızımı camdan aşağı attım. Cinler söylemiş oldu. Ben daha sonra çabucak aşağı koştum, kızımı alıp anneme getirdim. Hastaneye gdolayıldü” dediği öğrenildi.

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kızını gözyaşlarıyla toprağa veren baba ise Ümmühan Dumanlıoğlu’dan şikayetçi oldu. Baba, tabirinde, “1,5 yıldır farklı meskende yaşıyoruz. Ruhsal rahatsızlığı vardı. Kızımın vefatına niye olan eşimden davacı ve şikayetçiyim” dedi.