13 yaşında kaçırılan “Bana yardım et” bir kağıda yardım yazarak kendini kurtarıyor. Bir çamaşırhane otoparkına kilitlendi

Samuag

New member
Kendisini kaçıran kişinin onu arabasında bıraktığı çamaşırhanenin otoparkında birinin onu fark edeceğini umarak buruşuk bir kağıda yardım talebini yazarak kendini kurtardı. Böylece 13 yaşındaki bir kız, küçük bir çocuğu kaçırma ve cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanan Teksaslı 61 yaşındaki Steven Robert Sablan adlı adamın insafına kaldıktan üç gün sonra kurtarıldı.

Temmuz ayı başlarında Güney Kaliforniya’da oldu, ancak iddianameyle birlikte hikaye ancak şimdi ortaya çıkıyor. Genç kadın, Teksas, San Antonio’da bir kaldırımda yürürken kaçırılmıştı ve silahlı adam tarafından onu kurtarılacağı Kaliforniya’ya götüren bir yolculukta onun için bir arabaya binmeye zorladı.

Polis tarafından yapılan yeniden yapılandırmaya göre, adam arabayı Long Beach’te çamaşır yıkamak için bir çamaşırhaneye gitmek üzere durdurmuş ve kurbanı arabada kilitli bırakmıştı. Yalnız kalan kız, “Bana Yardım Et!” Yazan bir kağıt parçası gösterdi. otoparkta bulunan insanlara. Bunlardan biri genç kadını çok uğraşmış bulan hemen polisi aradı.

Soruşturmalarda Sablan’ın arandığı, silahlı ve tehlikeli olduğu, hırsızlık ve uyuşturucudan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Arabasında bir tabanca (basınçlı hava olduğu ortaya çıktı), bir sustalı bıçak ve kelepçeler bulundu. Ömür boyu hapis riskini göze alıyor.