104 yerinden bıçaklandı kabusu bitmedi: Pencereye bile çıkamıyorum

Samuag

New member
İzmir’in Buca ilçesinde, dini nikahlı yaşadığı Feyzi Duran tarafınca 104 yerinden bıçaklanan Aysel Perkgün, tutuklu eşinin yakınlarından tehdit aldığı sebebi öne sürülerek hata duyurusunda bulundu.

Çamlık Mahallesi’nde 29 Ağustos günü uyuşturucu unsur bağımlısı olduğu ileri sürülen Feyzi Duran ile dini nikahlı yaşadığı Aysel Perkgün içinde kıskançlık niçiniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Duran, 1 yaşındaki çocuğunun yanında Aysel Perkgün’ü dövüp, başında içki şişesi kırdı, akabinde banyoya kilitleyerek tekraren bıçakladı.

8 DARBE ÖLÜMCÜL

Aysel Perkgün’ün çığlıklarını duyan komşuları, polis ve sıhhat gruplarına haber verdi. İhbar üzerine adrese takımlar sevk edildi. Aldığı 8’i ölümcül, 104 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Perkgün, ambulansla Sıhhat Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

OĞLUNU GERİ ALDI

Olay daha sonrası polis tarafınca gözaltına alınan Feyzi Duran, sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Hayati tehlikeyi atlatan ve sıhhat durumu güzele giden Aysel Perkgün ve ailesi, olayın akabinde bir süre Duran ailesinde kalan 1 yaşındaki oğlu A.D.’yi 1 Eylül’de geri aldı.

“HER SABAH YÜZÜMDEKİ İZLERİ GÖRÜYORUM”

Yaşadığı kabus dolu günlerin akabinde ailesiyle bir arada yaşamaya başlayan Aysel Perkgün, bu kere de Duran’ın yakınları tarafınca tehdit edildiği nedeni öne sürülerek hata duyurusunda bulundu. Perkgün, yaşadığı konutun önüne gelen Duran’ın yakınlarından ‘ölüm’ tehdidi aldığını ileri sürdü. Toplumsal medyadan da tehdit iletileri aldığını söyleyen Perkgün, şunları söylemiş oldu:

“Her sabah uyanıp aynaya baktığımda yüzümdeki izleri görüyorum. Bugüne kadar insanca yaşamadım. Karşı taraftan hayli korkuyorum. Hem beni birebir vakitte ailemi mevtle tehdit ediyorlar. ‘O cezaevinde sen de yaşama’ düşüncesindeler. Çocuğumla birlikte hak ettiğim hayatı yaşamak istiyorum. Ölmek istemiyorum. Sokağa çıkamıyorum. Dış kapının önüne, pencereye dahi çıkamıyorum. Daima sokaktan geçiyorlar, ses çıkarıyorlar.”

Aysel Perkgün’ün avukatı Abdi Yaşar ise, “Her gün toplumsal medyadan müvekkilim ve ailesini tehdit edici, küçük düşürücü telaffuzlarda bulunuyorlar. Perkgün’ü korkutmak, sindirmek bu davadan vazgeçirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz yapılan tehditler kararı cani kocanın kardeşi ve yeğeni hakkında ‘tehdit, kabahat ve hatalıyı övme’ hakkında hata duyurusunda bulunduk” diye konuştu.